14 maart 2018

Suuuuuuper slooooooome video’s

05/03/2018 - De gloednieuwe Samsung Galaxy S9 tilt slowmotion video naar een episch niveau. De razendsnelle sensor van de Super Slow-mo functie filmt met een snelheid van maar liefst 960 frames per seconde. Hiermee kun je een fractie van een seconde uitrekken tot 6 volle seconden. Ok, een heleboel tech-talk. Hieronder laten we zien hoe zo’n suuuuuuuper slooooooooome video eruit ziet. En wat voor leuks je er allemaal je kan doen.

Samsung specs


Met Super Slow-mo van de Samsung Galaxy S9 kun je bijzondere momenten uit jouw leven dramatisch vergroten. Het winnende doelpunt, de eerste stapjes van je kind, een gekke stunt van je huisdier of het confetti-moment op een festival. Super Slow-mo laat je de indrukwekkende details zien van split seconds die je anders met het knipperen van je ogen zou missen.

De techniek van slowmotion video’s is niet hoogstand revolutionair. Zo zagen we de functie met vergelijkbare prestaties bijvoorbeeld ook al op de Sony Xperia XZ Premium. Maar Samsung heeft haar Super Slow-mo functie op Galaxy S9 opgesmukt met een aantal uiterst handige en vermakelijke extra features

Benieuwd of de mogelijke opvolger dit ook kan? Check alle geruchten over de nieuwe Samsung!

Bewegingsdetectie voor perfecte timing

Het vergt nogal wat oefening om de opnameknop op precies het juiste moment in te drukken. Vaak ben je nét te vroeg of nét te laat voor het vastleggen van dat ene moment. Daar heeft Samsung iets op gevonden: Motion Detection, oftewel bewegingsdetectie. Door het inschakelen van deze slimme functie start de camera automatisch met het opnemen wanneer hij beweging waarneemt. Zo is het moment van opnemen altijd perfect getimed. En krijg jij in één keer de Super Slow-mo video die je wilt.

Slow-mo video


Super tof bewerken & eenvoudig delen

#nofilter? Echt niet! Via de Gallery app kun je jouw Slow-mo beelden nog verder verfraaien. Voeg muziek toe aan je video met een willekeurige selectie uit vooraf geladen keuzes. Of gebruik een nummer uit je eigen afspeellijst. Ook kun je stukjes Super Slow-mo toevoegen aan een andere ‘normale’ video. Last but not least: GIF’jes maken van je Slow-mo beelden! Dit kan met drie herhaalstijlen: achteruit, vooruit of heen-en-weer. Deel deze grappige filmpjes vervolgens met je vrienden via Whatsapp, Instagram of andere sociale kanalen. #likes gegarandeerd!

Slow-mo beelden bewerken


Super Slow-mo als vergrendelscherm

Super Slo-mo geeft het ontgrendelen van jouw Galaxy S9 een geheel nieuwe dimensie. Je kunt jouw Super Slo-mo filmpjes namelijk instellen als achtergrond van je vergrendelscherm. Zo beleef je al die epische Slow-mo momenten telkens weer bij het openen van je telefoon!


Samsung Galaxy S9 winnen?!

Kun jij een hit herkennen terwijl die super langzaam wordt afgespeeld? Doe dan mee met Slow Mo Radio op Radio 538 en maak kans op een gloednieuwe Samsung Galaxy S9!

S9 winnen

Zo speel je mee

Je kunt op 3 manieren meespelen met Slow Mo Radio:
1. SMS 'Slow Mo' naar 5380 (45 cent per ontvangen bericht)
2. Speel mee via de 538 app. 
3. Ga naar één van de KPN-winkels.

Geef je het juiste antwoord, dan maak je kans om het Slow Mo Radio spel live mee te spelen op Radio 538!

Herken de hit 

Ben je uitgekozen om live mee te spelen op de radio? Dan ga je het tegen een andere luisteraar opnemen. Hoe? Jullie krijgen allebei hetzelfde Slow Mo Radio fragment te horen. Degene die de hit als eerste herkent, wint een nieuwe Samsung Galaxy S9!


Bekijk de Samsung Galaxy S9.

Ook interessant voor jou:

Mobiel

Alle Samsung Galaxy toppers op een rij

Mobiel

Samsung Galaxy S9 - spoiler alert!