4 september 2018 5 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Spike: WFL Final 8

Zaterdag 22 september is het tijd voor de WFL Final 8. Welke vechtersbaas slaagt erin om maar liefst 3 gevechten op 1 avond te winnen? Dit is namelijk de enige manier om kampioen te worden.

WFL Final 8


Line-up
- Fabio Kwasi vs. Murat Aygun
- Sam Tevette vs. Clyde Brunswijk
- BoyBoy Martin vs. Andrei Stoica
- Fred Sikking vs. Nordine Mahiedinne

Oorspronkelijk zou dit event 13 mei 2018 plaatsvinden, maar wegens blessureleed is het event uitgesteld naar 22 september. De vechters hebben nog een paar weken de tijd om zich klaar te stomen voor de strijd. Kan iemand nog een tikkeltje harder trainen om het verschil te maken?

Wat is er nog meer te zien?
Ben je nog niet uitgevochten na de final 8? Kijk dan naar het gevecht waar veel mensen lang op hebben gewacht: Jorina Baars vs. Anissa Haddaoui. Deze twee dames staan aan de wereldtop van het vrouwen kickboksen, maar er kan er maar 1 de beste zijn. Je komt er zaterdag 22 september achter!

World Fighting League

World Fighting League (WFL) is de organisatie van Melvin Manhoef, ook wel bekend onder de naam No Mercy. WFL focust voornamelijk op kickboksen en MMA. Op de events van WFL hebben zich al meerdere grote namen vertoond. Denk aan Nederlands trots Peter Aerts, Remy Bonjasky en ‘’the man himself’’ Melvin Manhoef.

Zo kijk je het gevecht
De WFL Final 8 is voor iedereen gratis te zien via Spike op kanaal 13 en op kanaal 712 in HD. Zet zaterdag 22 september om (tijd nog onbekend) aan en geniet van het event!
Zenderoverzicht


Maak kans op kaarten
Wil jij hier bij zijn? Maak via Seaters kans op kaarten voor de WFL Final 8!

Ook interessant voor jou:

Sport

Zo kijk je Formule 1 live bij KPN

Sport

Voetbal jij mee met de Eredivisiehelden?

Sport

3 apps voor echte Eredivisiefans