9 oktober 2017

3D scan van jezelf? Doe het met Sony!

Met de camera van de nieuwe Sony Xperia XZ1 sla jij objecten en mensen in 3D op. Klinkt ingewikkeld, maar dat is het helemaal niet. Lees hier alles wat je moet weten over de 3D Creator en andere vette features van de bijzondere camera in de Sony Xperia XZ1.

3D Creator


3D Creator

Op 31 augustus heeft Sony haar nieuwste toestel aangekondigd: de Sony Xperia XZ1. Dit toestel beschikt over ’s werelds eerste 3D Creator voor het razendsnel vastleggen van objecten en personen in drie dimensies. De 3D Creator stelt je in staat om bijzondere momenten in 3D op te slaan. Zo laat je jezelf over je eigen eettafel lopen met Augmented Reality of plaats je je eigen hoofd op die gast met die vette dans skills. Maar je kunt van de 3D scans ook gemakkelijk 3D prints maken of jezelf plaatsen in een PlayStation 4 spel!

Super slow motion

Daarnaast beschikt de Xperia XZ1 over hetzelfde camerasysteem als Sony eerder in de Xperia XZ Premium stopte: het Motion Eye camerasysteem. Deze technologie zorgt voor mogelijkheden die met het blote oog niet te zien zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de werkelijkheid extreem vertraagd – wel 32 keer langzamer – te filmen. Oftewel: Super slow motion.

De Super slow motion is makkelijk te gebruiken, zodat je nooit snelle momenten mist om te filmen. Een sprong op de trampoline, spelen met de hond, een schot in de kruising tijdens voetbal; het zal er allemaal nog spectaculairder uitzien in Super slow motion. En zijn het echte movies geworden? Deel ze gemakkelijk met je vrienden en familie via Whatsapp, Facebook of Instagram.

Super Slow Motion


Predictive Capture

Weer net te laat voor dat leuke foto moment! Herkenbaar? De camera van de Sony Xperia XZ1 beschikt ook over een Predictive Capture functie. Hiermee is de camera in staat om op basis van beweging foto’s te maken voordat er op de knop was gedrukt. En de camera kan dat ook op basis van getoonde emoties. Zo mis je nooit meer een foto van een spontane glimlach of juist van ultieme verbazing!

Welke beelden zou jij willen vastleggen met de Super slow motion?

Ook interessant voor jou:

Mobiel

Zo maak je de mooiste foto’s met de iPhone 7 (en iPhone 7 Plus)

Mobiel

7 tips om je Samsung smartphone te beschermen

Games

Wat is Legends of Gaming en waar kijk je het?