5 maart 2018

Nieuwe Sony Xperia XA2: voor de filmfreaks

05/03/2018 - Ben jij helemaal gek van films? Dan zit je goed met de Sony Xperia XA2. Of je nou films in HD kijkt, of zelf 4K video’s maakt: deze nieuwe smartphone uit de Sony-serie kan het allemaal. En dat is nog niet alles. Koop je in de periode van 5 maart t/m 6 mei de nieuwe Sony Xperia XA2, dan krijg je 2 bioscoopkaartjes voor de film Peter Rabbit cadeau!

Peter Rabbit


Sony Xperia XA2: draagbare thuisbioscoop

Met de Sony Xperia XA2 heb je je eigen mini thuisbioscoop altijd bij je. Van thuis op de bank tot onderweg in de trein of achterin de auto. Het randloze Full HD beeldscherm van de XA2 bezorgt jou de ultieme kijkervaring. De heldere kleuren in de films en video’s knallen van het scherm. Bovendien heb je méér scherm met de XA2. Want het 5,2-inch scherm zit in dezelfde grootte behuizing als voorganger Xperia XA1. Dat betekent dat het scherm zo goed als randloos is! Get ready om helemaal in je film of video op te gaan.

Sony camera


Sony Xperia XA2: credits voor de camera

Met de Sony Xperia XA2 kun je ook zelf film maken. De XA2 heeft namelijk een indrukwekkende 23-megapixelcamera. Daarmee schiet jij de scherpste video’s in ultra HD van 4K. Zelfs als je helemaal inzoomt tijdens het filmen, blijft je video scherp. Een nieuw snufje van de XA2 is de Slow Motion functie. Met 120 beelden per seconde film je acties ontzettend traag. Snel je camera tevoorschijn halen omdat je konijn iets grappigs doet? Geen probleem dankzij Quick Launch. Daarmee start de camera van de XA2 binnen 0,6 seconden op.

Sony Xperia XA2: gratis naar Peter Rabbit

Filmliefhebbers opgelet! Als je in de periode van 5 maart t/m 6 mei de nieuwe Sony Xperia XA2 koopt, krijg je twee bioscoopkaartjes voor de film Peter Rabbit cadeau. Wat moet je daarvoor doen?

1. Koop de Sony Xperia XA2 met abonnement bij KPN
2. Vul de volgende dingen in op de aanmeldpagina van Sony:
- jouw gegevens
- een foto van het aanschafbewijs.

Je ontvangt je bioskoopkaartjes binnen een week. Daarna kun jij samen met je kind, zus of vriendin genieten van de doldwaze streken van Peter Rabbit. Dus hop naar de shop.

Koop de Sony Xperia XA2
en grijp die gratis tickets voor Peter Rabbit!

Ook interessant voor jou:

Innovatie & Techniek

Sony Xperia XZ Premium met eerste 4K HDR scherm ooit

Mobiel

3D scan van jezelf? Doe het met Sony!

Mobiel

Mobile World Congress - nieuwe smartphones 2018