27 februari 2019 Auteur: Redactie Beleef KPN

Sony Xperia: the Ultimate Wide Experience

Sony heeft 25 februari 2019 tijdens The Mobile World Congress in Barcelona de nieuwste toestellen aangekondigd. Dit zijn ze dan: de Sony Xperia 10, Sony Xperia 10 Plus en Sony Xperia L3! De Sony Xperia 10 en 10 Plus zijn sinds afgelopen maandag verkrijgbaar bij KPN. De Xperia L3 is binnenkort verkrijgbaar.

Sony Xperia 10 en 10 PlusMaak kennis met The Ultimate Wide Experience! De toestellen hebben allemaal een super slank design, Hi-res audio en je kunt Multi-tasken to the max! Met de Xperia 10 en 10 Plus heb jij een bioscoop in zakformaat, genieten! De Xperia L3 is het kleine broertje van de Xperia 10 en 10 Plus. Het is dan ook een mooi instapmodel.

Sony Xperia 10: de Sleek entertainer

De Sony Xperia 10 heeft qua design een flinke upgrade gekregen. Het toestel heeft nu een nóg slanker design en een nóg groter 6,1-inch scherm in 21:9 verhouding. Je kunt meer zien dus ook meer doen. Multi-tasken is dan ook geen enkel probleem met deze smartphone. Geniet zowel van het beeld als van het geluid. De Xperia 10 beschikt over Hi-res audio waarmee je met gemak een kamer vult met geluid.

Sony Xperia 10 Plus: bioscoopwaardig

De Sony Xperia 10 Plus heeft, in vergelijking met de Xperia 10, een groter scherm. Namelijk een 6,5-inch en ook in 21:9 verhouding. Met dit toestel heb je dan ook echt een bioscoop in je handen! Doordat het design slank is, voelt het de smartphone heel comfortabel in je hand. Ook beschikt de Xperia 10 Plus over Hi-res audio.

Sony Xperia L3: de all-rounder

De Sony Xperia L3 is binnenkort verkrijgbaar. Met de Xperia L3 heb je een echte all-rounder in handen. Dit instapmodel heeft een 5,7-inch HD+ scherm in 18:9 verhouding.

Kun je niet wachten? Bekijk dan de gloednieuwe Xperia 10 en Xperia 10 Plus!   

Ook interessant voor jou:

Mobiel

Alles over Android Pie, Google’s nieuwe lekkernij

Mobiel

Sony Xperia XZ2: superieure soundbeleving

Mobiel

Samsung Galaxy Fold: de opvouwbare telefoon