11 oktober 2017

Sim Only: vier redenen om ervoor te kiezen

Steeds meer Nederlanders nemen een Sim Only abonnement. Misschien hoor je het weleens van familie en vrienden. Maar waarom groeit de populariteit van Sim Only eigenlijk? We bespreken de vier belangrijkste redenen.

Reden 1: telefoons gaan langer mee

Mobiele telefoons en smartphones gaan steeds langer mee. Veel mensen nemen Sim Only omdat ze dan hun vertrouwde telefoon kunnen gebruiken. Daarnaast vinden ze het zonde om een goed werkend apparaat weg te doen. Ook hoeven ze dan niet aan een nieuw apparaat te wennen. 

Reden 2: dezelfde voordelen als een abonnement met telefoon

Sim Only biedt dezelfde voordelen als een abonnement. Eentje daarvan is bellen en internetten in de EU. Ook met Sim Only kan dit vanaf 1 juni gewoon uit je bundels. Daarnaast heb je keuze uit dezelfde bundels en gebruik je hetzelfde netwerk. Wil alle mogelijkheden en bundels voor Sim Only vergelijken? Bekijk dan al onze opties.

Reden 3: er is meer te kiezen

Mensen bepalen met Sim Only zelf welke telefoon ze gebruiken. Gaan ze voor het nieuwste topexemplaar of voor de budgettelefoon die goede recensies krijgt? Voor sommigen biedt Sim Only ook een geluk bij een ongeluk. Gaat je telefoon tijdens de abonnementsperiode stuk? Dan betaal je de rest van de periode niet voor een apparaat dat je niet meer gebruikt.

Reden 4: het is ideaal voor kinderen

Ouders sluiten steeds vaker een Sim Only abonnement af voor hun kinderen. Hiermee zijn ze altijd bereikbaar en niet afhankelijk van Prepaid tegoed dat opgewaardeerd moet worden. Bovendien kan een kind gewoon de oude telefoon van zijn vader of moeder gebruiken. Én we hebben sinds kort een speciaal Sim Only telefoon abonnement voor kinderen.

Extra voordeel bij KPN: zodra de internetbundel op is betaal je geen extra kosten. Het enige verschil is dat de internetsnelheid lager is zodra de databundel op is. Kinderen kunnen dus onbeperkt internetten en dit scheelt verrassingen in de telefoonrekening.

Binnenkort kun je bij KPN kiezen voor een digitale simkaart: e sim! Dit betekent nooit meer gedoe met plasticen simkaartjes. 

Ook interessant voor jou:

Mobiel

Een leven zonder WhatsApp, kan dat nog?

Mobiel

KPN bundels: Netflixen op het Spaanse strand

Mobiel

Eenvoudig je verbruik en bundels bekijken met de MijnKPN app