11 februari 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Smoorverliefd: het allereerste appje naar haar

‘Hey, heb je zin om koffie te g-‘ Nee, te netjes.
‘Hi, zin in een bakki-‘ Wie zegt er nou ‘bakkie’?!
‘Hallo schoonheid, morgen koffi-‘ Arrgghh!

KPN Smoorverliefd

Die eerste ontmoeting

Zaterdag was goud. Ik zag haar voor het eerst bij de main stage op het festival. Ze stond met vriendinnen te dansen. Dat eerste oogcontact… Later spotte ik haar bij de bar. Ze herkende me van eerder. Toen heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en heb ik haar aangesproken. De rest van de avond hebben we gedanst, gepraat en gelachen. Terwijl we na afloop van het festival naar het station liepen, gaf ze me haar nummer. Yes!

Dat eerste appje

Zondag, begin van de middag. Het was gisteren misschien een beetje té gezellig. Toch komt de kater niet zo hard aan als normaal. Al de hele ochtend denk ik aan haar. Haar wil ik wel beter leren kennen; wat een klik hadden wij gisteren! Zou ze het leuk vinden om een keer koffie met mij te drinken? Ik pak m’n telefoon.


Leer haar beter kennen met Sim Only

Met Sim Only van KPN kun jij de liefde van je leven beter leren kennen: oneindig bellen tot in de late uurtjes en appen als je niet aan bellen bent. Zonder je zorgen te maken dat je over je bundel heen gaat. Bij ons kun je nu alle bundels voor je Sim Only abonnement vergelijken.

Bekijk Sim Only abonnementen


Liever een abonnement met telefoon? Bekijk onze mobiele abonnementen. Nu met grotere databundels en keuze om wel of niet onbeperkt te bellen en sms'en.

Goed nieuws! Binnenkort maak je bij KPN gebruik van esim: een digitale simkaart.

Ook interessant voor jou:

Mobiel

In heel de EU online tv-kijken met de iTV app

Mobiel

Het 4G-netwerk van KPN: constante kwaliteit

Mobiel

Subliem streamen met deze apps en de iPhone 8 Plus