29 juni 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Series in het Pluspakket

Elke maand doen wij een greep uit het aanbod van het Pluspakket en zetten we de beste series voor je op een rijtje. Je kijkt ze On Demand met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV.

Uitgelicht: Poisonous Liaisons

Goed nieuws voor de liefhebbers van de zender Crime & Investigation: vanaf juli zal deze namelijk te zien zijn in het basispakket van KPN! Maar natuurlijk kun je je favoriete series ook gewoon on demand blijven kijken, waar en wanneer het jou uitkomt. Zoals bijvoorbeeld de serie ‘Poisonous Liaisons’. Misschien heb je je wel eens afgevraagd waarom gif al eeuwenlang het favoriete wapen van vele moordenaars is. Door middel van interviews met experts en psychiaters wordt in deze serie onderzocht waarom sommige van de meest beruchte criminelen uit de geschiedenis naar gif grepen om iemand uit de weg te ruimen. Wat waren hun methodes en wat voor effect had het gif op hun slachtoffers? Je ziet het allemaal in ‘Poisonous Liaisons’.

Black-ish (S 1 t/m 6)

De serie ‘Black-ish’ is op dit moment misschien wel actueler dan ooit. Het vertelt op humoristische wijze over het leven van André ‘Dre’ Johnson (Anthony Anderson), een trotse, zwarte man. Hij woont met zijn vrouw en vier kinderen in een prachtig huis in de buitenwijken. Maar zijn ze misschien niet een beetje té goed geïntegreerd? Dre is bang dat zijn gezin hun roots uit het oog verliest en met behulp van zijn vader probeert hij weer wat culturele identiteit terug te brengen in de familie. ‘Black-ish’ is grappig, maar ook niet bang om belangrijke politieke thema’s aan te snijden. Stereotypering en discriminatie zijn nog steeds aan de orde van de dag en worden met deze serie iets meer bespreekbaar gemaakt.

Overspel (S 1 t/m 3)

De titel van deze Nederlandse serie laat weinig te raden over. Het overspel wordt in dit geval gepleegd door fotografe Iris (Sylvia Hoeks) en advocaat Willem (Fedja van Huêt). Beiden zijn getrouwd, zij met officier van justitie Pepijn (Ramsy Nasr). Willem werkt voor de vader van zijn vrouw, Huub Couwenberg (Kees Prins), een nogal louche speler in de vastgoedwereld. En laat Couwenberg nou net de grootste verdachte zijn in een zaak van Pepijn… Je kunt alle drie seizoenen van de spannende serie ‘Overspel’ zien met het Pluspakket.

Bekijk series en meer via het Pluspakket

Wil je deze en vele andere series, films en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Films in het Pluspakket

Films, series & TV

Programma's die je deze maand niet mag missen

Films, series & TV

Zender van de Maand: Nick Jr