22 februari 2018

Samsung Galaxy S9 - spoiler alert!

20/02/2018 - Over een paar dagen onthult Samsung de nieuwe Galaxy S9 en S9+! Zit jij al op het puntje van je stoel? Al maanden gonst het van de geruchten rondom de Samsung supersterren. Zo wordt er druk geblogd, getweed en geshared over de te verwachten looks en specs. Zelfs over een vooraf geïnstalleerde nieuwe Samsung social media app. Dit zijn de laatste geruchten over de S9.

S9 Coral Blue

Samsung Galaxy S9 loopt een blauwtje

Vorige week werd druk gespeculeerd over de kleuren van de nieuwe Samsung Galaxy S9 en S9+. Zo passeerden Midnight Black, Titanium Gray en Lilac Purple de geruchten-revue. Deze week slingerde tech-journalist Evan Blass nóg een gelekt jasje online: Coral Blue. Klinkt dit je bekend in de oren? Kan kloppen. De Coral Blue variant zagen we vorig jaar namelijk al op de Samsung runway bij de introductie van de Galaxy S8.

Samsung Galaxy S9 en S9+:  super slow…

We hebben het over de toffe slow motion camera feature van de nieuwe Galaxy S9 ;) Samsung heeft op haar officiële YouTube-kanaal 3 mysterieuze video’s geplaatst. Volgens Tweakers hint Samsung met deze video’s naar de slow motion functie op de camera. Ook vermoeden de Tweakers geanimeerde 3d-emoji’s voor Galaxy S9 gebruikers. In de verschillende filmpjes zien we slow motion beelden: beelden van personen die allerlei emoties uitdrukken en beelden met een onscherpe voor- of achtergrond. Dit belooft wat!

Stiekem toch geen Snapdragon 845

Ken je de grap van de Snapdragon 845 processor die onder de motorkap van de nieuwe Samsung Galaxy S9(+) komt? Die komt waarschijnlijk toch niet. Althans, niet in de modellen die in Europa worden uitgebracht. De Europese Samsung Galaxy’s S9 en S9+ krijgen naar alle waarschijnlijkheid een Exynos 9 processor. Dit zegt o.a GSM Helpdesk. Samsung houdt de touwtjes van deze processor volledig in handen. De fabrikant ontwikkelde de Exynos 9 namelijk helemaal zelf! Wat jij aan de Exynos 9 processor hebt? Hiermee is jouw nieuwe Samsung Galaxy S9 of S9+ razendsnel en super smooth.

S9 en S9+: super snel en draadloos opladen

Geen enkele telefoon kan bestaan zonder zijn oplader. Zelfs de nieuwe Samsung Galaxy S9 niet. Naar verwachting wordt dit niet zomaar een lader, maar een nieuwe draadloze snellader. Tweakers laat foto’s zien van het hippe oplaadstation. Deze foto’s zijn gemaakt door een oplettende lucky tweaker. Volgens het bijgeleverde boekje kan de lader tot wel 18W laden. Hiermee is jouw nieuwe Samsung Galaxy S9 in no time klaar voor gebruik.

S9 draadloos opladen

Lekker sociaal met ‘Uhsupp’. Uh, wat?

In smartphoneland gonst het gerucht dat Samsung een nieuw sociaal medium netwerk lanceert met de naam Uhsupp. Volgens Android Authority wordt de Uhshupp-app mogelijk vooraf geïnstalleerd op de nieuwe Samsung Galaxy S9 en S9 Plus. Hoe de app precies werkt, weet zelfs Joost nog niet. Spannend hoor!

De nieuwste Samsung

Benieuwd naar de allernieuwste Samsung smartphone? Ontdek de Samsung S21.

Ook interessant voor jou:

Mobiel

Alle Samsung Galaxy toppers op een rij

Mobiel

Samsung Galaxy S9: heb jij ‘m als eerste?!

Mobiel

9 geheimen over de 9e Samsung Galaxy