10 april 2019 Auteur: Redactie Beleef KPN

Samsung Galaxy Fold: de vouwbare smartphone

Samsung liet hun vouwbare Galaxy Fold zien tijdens het het Unpacked Event op 20 februari. Dit is de eerste vouwbare telefoon van Samsung! De Galaxy Fold beschikt over de eerste 7,3-inch Oled Display dat Samsung Infinity Flex noemt. Een onwijs groot scherm dus!

Samsung Galaxy FoldDe Fold wordt door Samsung beschouwd als een smartphone en tablet. Het toestel past opgevouwen in je broekzak en kun je uitklappen tot tablet! Hoe handig; bij het lezen van bijvoorbeeld digitale tijdschriften, het kijken van films en series en bij het gebruik van augmented reality heb je dus een extra groot scherm.

Multitasken totdat je een ons weegt

Je kunt bij de Fold drie apps tegelijk gebruiken, een mogelijkheid die Samsung Multi-Active Windows noemt. Hierdoor is het toestel een ultieme multitasker! Eindeloos surfen, Whatsappen en een serie kijken tegelijk. Wat wil je nog meer?

Meest veelzijdige camera ooit

De Galaxy Fold heeft maar liefst zes lenzen! Say What?! De smartphone heeft drie camera’s aan de achterkant, twee aan de binnenkant en één op de cover. Het maakt dus niet uit hoe je de smartphone vasthoudt of ontvouwt, er is altijd wel een van de zes camera´s die klaarstaat om het moment vast te leggen!

Het duurt nog even voordat je de nieuwe Samsung daadwerkelijk kunt kopen. De smartphone is vanaf het tweede kwartaal van 2019 beschikbaar en komt in de kleuren zilver, zwart, groen en blauw. We houden je uiteraard op de hoogte! Geen zin om te wachten? Bekijk dan de gloednieuwe Galaxy’s: S10, S10+ of de S10e!

Bekijk Samsung S10+


Ook interessant voor jou:

Mobiel

The wait is over: dit is de nieuwe Samsung S10!

Mobiel

Welke Samsung smartphone past bij mij?

Mobiel

Decemberlijstje! De vijf beste telefoons van 2018