29 juni 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Programma's voor de kids in het Pluspakket

Elke maand doen wij een greep uit het aanbod van het Pluspakket en zetten we de beste films en programma's voor de kids op een rijtje. Je kijkt ze wanneer je wilt met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je TV.

Welterusten Teddybeer (seizoen 1)

Voordat hij gaat slapen, vertelt Teddybeer zijn mamabeer alles over wat hij die dag heeft meegemaakt. Zijn grote verbeelding en fantasiewereld helpen hem om de dag te verwerken en zo lekker rustig en ontspannen te kunnen gaan slapen.

Solan & Ludwig: De Grote Kaasrace

De brutale ekster Solan en de verlegen egel Ludwig zijn de beste vrienden. Ze hebben samen al meerdere spannende avonturen beleefd en in deze film proberen ze, samen met de vriendelijke uitvinder Reodor, het nabijgelegen dorp te verslaan in een heuse kaasrace. Alles is toegestaan en wat volgt is een spannende, avontuurlijke en soms zelfs gevaarlijke race…

How to Train Your Dragon 2

In de eerste ‘How to Train Your Dragon’ film zagen we hoe Vikingzoon Hiccup een opmerkelijke vriendschap sloot met het draakje Toothless. Dit vervolg, die misschien nog wel beter is dan de eerste film, speelt zich vijf jaar later af. Tijdens één van hun ontdekkingsreizen stuiten Hiccup en Toothless op de beruchte drakenjager Drago, die erop uit is om de vrede tussen de mensen en de draken te verstoren… ‘How to Train Your Dragon 2’ is zowel in het Engels als in het Nederlands te zien met het Pluspakket.

Bekijk films en series via het Pluspakket

Wil je deze en vele andere films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Films in het Pluspakket

Mobiel

Series in het Pluspakket

Films, series & TV

Programma's die je deze maand niet mag missen