22 december 2017

PlayStation Pack cadeau bij Sony Xperia XZ1 (Compact)

Koop jij in de periode van 4 december 2017 t/m 4 maart 2018 een Sony Xperia XZ1 of Sony Xperia XZ1 Compact bij KPN? Dan krijg je van ons een PlayStation Pack ter waarde van 99 euro cadeau! Waarom dit zo’n topcombo is, lees je hieronder.

playstation


Sony Xperia XZ1 en Xperia XZ1 Compact

De Xperia XZ1 en Xperia XZ1 Compact zijn twee van Sony’s toppers van 2017.
Beide telefoons hebben een krachtig, minimalistisch design met strak afgewerkte hoeken. Daardoor liggen ze lekker stevig in de hand. Onder de motorkop schuilt de Snapdragon 835: één van de beste telefoonprocessors van 2017. Hiermee starten je apps in no time op en gaat het spelen van spelletjes lekker vloeiend.

3D Creator en Super Slow Motion foto’s en video’s!

De Sony Xperia XZ1 en XZ1 Compact zijn de eerste smartphones ter wereld waarmee je foto’s en video’s kunt maken in 3D! Alsof dat nog niet genoeg is, beschikken beide telefoons over een 19-megapixel Motion Eye Camera die kan filmen in Super Slow Motion. Hiermee leg je maar liefst 960 beelden per seconden vast. Om even het verschil aan te geven: andere telefoons komen niet verder dan 240 frames per seconde!

Verschil XZ1 en XZ1 Compact

Qua prestaties zijn de Sony Xperia XZ1 en XZ1 Compact dus gelijk aan elkaar. Het verschil zit ‘m in het schermformaat en de resolutie: 5,2 inch Full HD (1920x1080 pixels) voor de Xperia XZ1 om 4,6 inch HD (1280x720 pixels) voor de XZ1 Compact. Het grote voordeel van de Compact-variant is dat het de enige kleine Android-telefoon is met de meest krachtigste hardware van dit moment. Ben jij dus op zoek naar een telefoon die groots presteert in een klein formaat? Ga dan voor de Sony Xperia XZ1 Compact.

Sanitaire pitstop? Geen probleem!

De Sony Xperia XZ1 en Xperia XZ1 Compact zijn beide geschikt zijn voor PlayStation Remote Play. Hiermee wordt het beeld van je PlayStation 4 op het scherm van je smartphone afgespeeld. Zit jij midden in je race game en pikt jouw partner of huisgenoot de televisie in tijdens een sanitaire pitstop? Geen probleem: met PlayStation Remote Play kun jij gewoon verder spelen op je Sony Xperia XZ1 (Compact). Even aftanken en ­met gierende banden weer door!

PlayStation Pack cadeau!

Koop je in de periode van 4 december 2017 t/m 4 maart 2018 een Sony Xperia XZ1 of Sony Xperia XZ1 Compact bij KPN? Dan krijg je daar een PlayStation Pack ter waarde van 99 euro bij cadeau! In dit pakket vind je:

1 PlayStation voucher ter waarde van 50 euro.
4 PlayLink spellen ter waarde van 49 euro.

PlayStation Voucher

De PlaySation Voucher is een tegoedbon die je in de PlayStation Store kunt besteden. Waaraan? Dat bepaal je helemaal zelf! Zo kun je voor die uitbreidingsset van het schietspel Battlefield 4 gaan met vette nieuwe wapens, levels en extra voertuigen. Of je kunt wachten tot de nieuwe FIFA game uitkomt en daar je tegoed aan besteden. Aan jou de keus. Goed om te weten: de voucher van het PlayStation Pack is geldig tot 1 december 2018.

playlink

Met PlayLink koppelen jij en de andere deelnemers jullie smartphone aan de PlayStation 4. Zo kun je samen spelletjes spelen via de televisie met jullie telefoon als controller. In het PlayStation Pack dat je cadeau krijgt bij aankoop van een Sony Xperia XZ1 (Compact) bij KPN vind je de volgende vier toffe PlayLink spellen:

playstation


That’s you: een ondeugende partyquiz waarin jij en je vrienden of familieleden ontdekken wat jullie nou echt van elkaar vinden.

Hidden Agenda: een spannende game waarbij jullie samen een seriemoordenaar moeten vangen, maar waarbij elke speler óók zijn eigen agenda en belangen heeft.

Knowledge is Power: een vermakelijke quizgame waarmee je je kennis kunt testen door razendsnel vragen te beantwoorden.  

Singstar: ouderwets karaoke op je PlayStation! Hierbij is je smartphone jouw microfoon. Hoe leuk is dat?!

Game on!

Beleef KPN:

Boordevol met weetjes, nieuws en winacties

Mobiel

Stap over op iOS: in 5 stappen van Android naar iOS!

Mobiel

Sim Only voor het hele gezin: veel voordeel