26 april 2018

Meer biertjes in de zon met Sim Only!

30/04/2018 - Kamer, studieboeken, bierrekening…als student maak je een hoop kosten. Met Sim Only verlicht je eenvoudig één vaste kostenpost: je telefoonrekening! Zo hou jij euro’s over voor de belangrijke dingen in het studentenleven, zoals socializen op het terras. Ontdek alle voordelen van Sim Only van KPN.

Sim Only

Lage telefoonrekening met Sim Only

Met Sim Only betaal je alleen voor belminuten en MB’s. Je telefoon en de kosten hiervan staan los van je Sim Only abonnement. Hierdoor is je telefoonrekening veel lager dan bij een abonnement met toestel. Sim Only is dus ideaal als je nog een goedwerkende telefoon hebt. Je bespaart al snel een paar tientjes per maand; een mooi bedrag waarmee je na die lastige tentamenweek kunt neerstrijken op een zonnig terras.

Geen lening en BKR-registratie

Een abonnement met een telefoon van 250 euro of meer wordt tegenwoordig gezien als een lening. Deze lening wordt geregistreerd bij het Bureau Kredietregistratie (BKR). Het nadeel van een BKR-registratie is dat het je maximale leenbedrag voor andere leningen beïnvloedt. Denk bijvoorbeeld aan je toekomstige hypotheek. Met Sim Only betaal je alleen voor je belminuten en MB’s, dus níet voor je telefoon. Je telefoon staat los van je Sim Only abonnement. Daardoor blijf je met Sim Only lening-vrij en word je niet geregistreerd bij het BKR.

Jouw ideale telefoon

Je kunt je Sim Only simkaartje gebruiken in elke simlock-vrije telefoon. De nieuwste Samsung, een leuke iPhone of het tweedehandsje van je huisgenoot; aan jou de keus. Daarnaast kun je elk moment overstappen op een andere telefoon, zolang je deze los aanschaft. Bij een abonnement met toestel kan dat ook wel, maar dan blijf je via je maandelijkse abonnementskosten betalen voor de telefoon die je niet meer gebruikt. Wanneer je je mobiele (Sim Only) abonnement verlengt, kun je je oude simkaart blijven gebruiken óf kiezen voor een nieuwe. 

Kan je huisgenoot niet stoppen met Netflixen of Tinderen? Deel MB's met KPN Compleet!


Wil je de kosten extra laag houden? Ga dan voor een wat ouder model smartphone, voor een tweedehandsje of voor een refurbished telefoon, zoals een refurbished iPhone. Refurbished telefoons zijn gebruikte toestellen die volledig zijn gecheckt, schoongemaakt en gerenoveerd zodat ze weer zo goed als nieuw zijn. Hiermee krijgen telefoons een tweede leven. Dat is een pluspunt voor het milieu én voor jouw portemonnee.

Sim Only abonnement op maat

Bij KPN kun je kiezen uit vier verschillende Sim Only abonnementen. Natuurlijk wil je Sim Only vergelijken voor de beste deal. Wil je super voordelig bereikbaar zijn? Dan is een Basis of Budget abonnement wat voor jou. Ben je veel online en wil je onbeperkt bellen en sms'en? Ga dan voor één van onze Zorgeloos abonnementen. Hiermee heb je áltijd internet. Zijn de MB’s uit je abonnement op? Dan kun je gewoon blijven internetten zonder extra kosten. We verlagen alleen de internetsnelheid.

Sim Only 1 jaar in prijs verlaagd!

KPN heeft Sim Only abonnementen van 1 jaar en van 2 jaar. Het voordeel van een tweejarig abonnement is dat de bundels iets goedkoper zijn. Wil je je niet zo lang vastleggen? Dan is Sim Only voor 1 jaar wat voor jou. Goed nieuws: de éénjarige bundels van KPN zijn nu in prijs verlaagd!

Nóg goedkoper met KPN Compleet

Gebruiken jouw huisgenoten ook producten of abonnementen van KPN of XS4ALL voor thuis of mobiel? Dan krijgen jullie iedere maand kortingen en gratis extra’s met KPN Compleet. Zo ontvang je op ieder mobiel abonnement elke maand 5 euro korting: een besparing van 60 euro per jaar! Ook verdubbelen we je mobiele bel- en databundel. Krijg je zoveel MB’s niet op? Dan kun je ze delen met een huisgenoot die maar niet kan stoppen met Netflixen of Tinderen. Ook krijg je een gratis zenderpakket naar keuze! Meer weten? Ontdek alle voordelen van KPN Compleet.

Sim only, zo gepiept

Overstappen naar Sim Only is zo gepiept. Heb je al een mobiel abonnement van KPN? Vanaf 4 maanden voor het einde van je contract kun je verlengen naar een nieuw abonnement. Je nieuwe Sim Only abonnement gaat in zodra je huidige mobiele abonnement is afgelopen. Heb je een contract bij een andere provider? Meld je dan aan voor de overstapwekker. Wij laten je weten wanneer je kunt overstappen en met welke voordelen. Vanzelfsprekend kun je je huidige telefoonnummer meenemen.

Bekijk welk Sim Only abonnement bij jou past.

Binnenkort bij KPN: de digitale simkaart. Met e sim hoef jij nooit meer plasticen simkaartjes te gebruiken.

Ook interessant voor jou:

Mobiel

Sim Only voor het hele gezin: veel voordeel

Gezin

Sim Only of Prepaid simkaart voor je kind?

Mobiel

Lekker op vakantie met de Sim Only voordelen van KPN Compleet