17 september 2018 1 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Hollandse meesters op jouw Samsung smartphone

Koop jij tussen 14 september en 4 november 2018 een Samsung Galaxy S9, S9+ of Note9 met abonnement bij KPN? Dan krijg je een Rijksmuseum pack t.w.v € 75,- cadeau! Dit cadeaupakket bestaat onder meer uit 2 toegangskaartjes voor het Rijksmuseum, een smartcover met de wereldberoemde Nachtwacht van Rembrandt erop, een extra cover die je kunt laten bedrukken met jouw eigen creatieve uitspatting en nog meer kunstzinnige verrassingen. Zo wordt jouw Samsung telefoon van buiten en van binnen een heus Hollands Meesterwerk.

Rijksmuseum actie Samsung S9, Note9


Benieuwd naar de mogelijke opvolger? Check alle geruchten over de nieuwe Samsung!

Wat zit er in dat Rijksmuseum pack t.w.v € 75,-?


KPN en Samsung zijn een exclusieve samenwerking aangegaan aan om Hollandse Meesterwerken van het Rijksmuseum toegankelijk te maken via je smartphone.

Wanneer jij in de periode van 14 september tot en met 4 november een Samsung Galaxy S9(+) of Note9 met abonnement bij KPN koopt, krijg je een unieke smartcover met de wereldberoemde Nachtwacht van Rembrandt erop. Via dit slimme hoesje krijg je ook direct toegang tot de digitale kunstcollectie van het Rijksmuseum én de mogelijkheid om het Rijksmuseum gratis te bezoeken. Alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je ook nog een extra cover die die kunt laten bedrukken met jouw eigen meesterwerk!

600.000 kunstwerken op jouw Samsung smartphone!

Zodra je de smartcover om je Samsung Galaxy S9, S9+ of Note9 doet, verandert het design van je smartphone in de stijl van bekende kunstwerken uit het Rijksmuseum. Tegelijkertijd wordt de Rijks App op de smartphone geïnstalleerd met daarin Rijksstudio, de online catalogus van het museum. Ook kun je kiezen uit maar liefst 600.000 kunstwerken uit de Rijksmuseumcollectie als achtergrond voor je smartphone! Leuk extraatje: je kunt de beelden van de meesterwerken rechtenvrij gebruiken.

Op mulitmedia-tour door het Rijksmuseum


Met de Rijks-app kun je het Rijksmuseum ontdekken via unieke multimediatours. Luisteren naar de verhalen uit het Rijksmuseum, leer over de geschiedenis en het gebouw. Het navigatiesysteem begeleidt je via een interactieve plattegrond met route-aanwijzingen van zaal tot zaal.

Wil jij ook via je smartphone toegang tot de grootse collectie van het Rijksmuseum en genieten van de Hollandse Meesterwerken? Ga dan voor de Samsung Galaxy S9, S9+ of Note9 met abonnement van KPN!

Ook interessant voor jou:

Mobiel

Alle Samsung Galaxy toppers op een rij

Mobiel

9 tips voor nachtfoto's met je Samsung S9 camera

Mobiel

Samsung Galaxy S9+: spectaculaire shots!