15 mei 2018

KPN is de beste mobiele provider volgens Tweakers

06/02/2018 - Hoera! KPN is wederom uitgeroepen tot beste Mobiele Provider in de Tweakers Awards 2017/2018. Voor het derde jaar op een rij mochten wij de award in ontvangst nemen.

Tweakers


Meeste stemmen op KPN in Tweakers Awards

Van 12 december tot en met 14 januari konden Tweakers-leden in 32 categorie├źn hun stem uitbrengen op producten en diensten die het afgelopen jaar zijn verschenen. Tweakers deelde KPN in de categorie Mobiele Provider Nederland. Maar liefst 23,3% van de Tweakers-leden stemde op ons! Daar zijn we superblij mee, want dat betekent dat onze diensten worden gewaardeerd door de tech savvy community.

Tweakers diagram


Tweaker Awards waardig: ons netwerk

Wij stellen alles op alles om heel Nederland te voorzien van een goed werkend mobiel netwerk. Daarom is de landelijke dekking van ons mobiele 4G-netwerk onze topprioriteit. Ook de kwaliteit van het netwerk is belangrijk: wij tweaken continu onze down- en uploadsnelheid en we zorgen dat het netwerk zo stabiel mogelijk is. Want haperend internet, daar heeft niemand wat aan.

Tweaker Awards waardig: onze service

Als je een probleem hebt, wil je zo snel mogelijk een oplossing hebben. Onze KPN klantenservice is daarom altijd bereikbaar via de live chat, social media en telefonisch. Met de MijnKPN app regel je alles eenvoudig zelf: abonnement aanpassen, facturen bekijken en persoonlijke gegevens wijzigen gaat binnen een handomdraai.

Ook interessant voor jou:

Mobiel

Het 4G-netwerk van KPN: constante kwaliteit

Mobiel

Hoogbegaafde Huawei door Artificial Intelligence

Mobiel

Samsung Galaxy S9 versus Apple iPhone X