6 juli 2017

Klimaatneutraal bellen? Hoe doen wij dat?

Iedereen denkt weleens na over de toekomst en hoe wij in de toekomst samenleven. Onze belangrijkste drijfveer is mensen verbinden, vandaag en morgen. Om in de toekomst ook in een schone omgeving te wonen en te blijven verbinden, investeren wij in een klimaat neutraal netwerk, voor jou. Dit doen wij door een zo efficiënt en zuinig mogelijk netwerk te beheren. We investeren in, in Nederland opgewekte duurzame energie en bieden simpele en kwalitatieve goede producten en diensten aan. Zodat jij je vrienden en familie makkelijk en zonder zorgen kan appen en bellen.

100% duurzame stroom

Van de energie die wij verbruiken is 85% elektriciteit. Die elektriciteit is opgewekt door lokale initiatieven zoals windparken en biomassa centrales. De rest van ons energie verbruik compenseren wij door Gold Standard projecten en bos compensatie. Deze investeringen in groene stroom zorgt voor een schone en frisse lucht in Nederland voor bij jou thuis en onderweg.

Energie zuinig omgaan met groei

Ook zijn we bewust dat we steeds meer energie gebruiken en dat mag ook. Wist je dat we in Nederland wel 0,8% van het totale elektriciteit verbruik gebruiken? Om dit te verminderen investeren we in onze datacenters en netwerk door de meeste moderne en energie zuinige servers en technieken te gebruiken, mochten deze aan vervanging toe zijn. Waar ons energie verbruik ook toeneemt, we blijven kijken naar de meest energie zuinige oplossing.

Auto’s en afval

Vanaf 2025 willen wij alleen nog maar rondrijden in auto’s die geen fossiele brandstoffen gebruiken, bijvoorbeeld in elektrische of waterstof gedreven voertuigen. Vlieg, woon en werk verkeer willen we verminderen door de technologie van het nieuwe werken. Maar vervoer is natuurlijk niet de enige bron van vervuiling. De afval die wij genereren willen we samen met onze leveranciers opvangen en recyclen om zo de circulaire economie te stimuleren.

100% Klimaat neutraal bellen

Een goed begin is het halve werk. Voor jou en voor de toekomst van onze schone en frisse lucht. Om klimaat neutraal bellen mogelijk te maken voor jou, blijven we kijken naar de meest innovatieve oplossingen in Nederland en daar buiten. Mocht je ooit ideeën hebben, wij staan open voor elke vernieuwing die de toekomst te bieden heeft.

Ben jij benieuwd naar onze nieuwste info omtrent KPN Groen bekijk dan de volgende pagina:

Lees meer over KPN Groen

Ook interessant voor jou

Mobiel

Een dag zonder mobiel. Hoe doe je dat?

Internet

Op welke plek werk jij vandaag?