19 oktober 2017

iPhone 7 en iPhone 7 Plus: 7 voordelen

iPhone 7(Plus)

Voordeel 1: Waterdicht design


Alle twee de telefoons zijn waterdicht: een primeur voor Apple. Dit betekent dat je iPhone niet stuk gaat als je ‘m per ongeluk in de gootsteen laat vallen. Ook zijn de iPhone 7 en iPhone 7 Plus stofdicht. Dit betekent dat er bijvoorbeeld geen zand in de telefoon kan komen. De hardware is daardoor beter beschermd. Goed om te weten: de telefoons kunnen maximaal een half uur onder water blijven.

Voordeel 2: Stereospeakers


Kijk jij graag video’s op je smartphone? De iPhone 7 en iPhone 7 Plus hebben twee stereospeakers, wat hun voorgangers niet hebben. Hierdoor is de geluidskwaliteit verbeterd. Ideaal om op de nieuwe iPhones Play van KPN te kijken. 

Voordeel 3: Drukgevoelige startknop


De startknop onderaan het scherm is heel veelzijdig. Hij kan je vingerafdruk lezen om je iPhone snel te ontgrendelen én hij is drukgevoelig. Je gebruikt de knop ook om van de ene naar de andere app te gaan. Een handige vernieuwing is dat de knop kan trillen. Daarmee kan een app je tijdens het gebruik feedback geven. 

Voordeel 4: Sneller in gebruik 


De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn de snelste iPhones ooit. Dit komt vooral door de A10 Fusion-processor, een ijzersterk stel hersens dat Apple zelf ontwikkelde. Ook is het gebruiksvriendelijke iOS goed afgestemd op de hardware. Wat jij hier van merkt? Apps starten supersnel op en je schakelt sneller tussen de verschillende apps.

Voordeel 5: Meer opslaggeheugen


Apple heeft het opslaggeheugen van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus verhoogd. Het instapmodel heeft 32 GB opslaggeheugen, terwijl voorgangers slechts 16 GB opslagcapaciteit hebben. Als je wil, kun je bij KPN ook 128 of 256 GB opslaggeheugen nemen.

Voordeel 6: Batterij gaat langer mee


De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn energiezuiniger dan hun voorgangers. Goed nieuws voor de batterijduur, want die is beter dan ooit. De iPhone 7 gaat twee uur langer mee op een lading dan de iPhone 6s. De iPhone 7 Plus houdt het een uur langer vol op een lading dan zijn voorganger, de iPhone 6s Plus.

Voordeel 7: Dubbele camera’s


De iPhone 7 Plus heeft aan de achterkant niet één, maar twee camera’s. Deze maken allebei foto’s in 12 megapixel. Hét voordeel van deze dubbele camera is dat je zowel digitaal als optisch kunt zoomen. Iets dat zijn voorganger niet kan. Ook maken zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus onder donkere omstandigheden scherpe, mooie en detailrijke foto’s. Ideaal voor een avondje uit.

Update: iPhone 7 & iPhone 7 Plus vanaf nu te bestellen!


Je kunt je iPhone 7 online bestellen. Als je kunt verlengen, dan kun je dit doen in MijnKPN. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar voor je via 1200 of 0800 - 0105. Houd hierbij een geldig id-bewijs bij de hand. Wil je overstappen met nummebehoud? Houd dan ook je huidige simkaartnummer en je klantnummer van je huidige provider paraat.

Ook interessant voor jou:

Mobiel

De 4 beste smartphonecamera’s van dit moment

Mobiel

10 leukste apps voor iPhone 10

Mobiel

10x waarom het top is dat jij de iPhone X hebt besteld