26 oktober 2019 5 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Hou een oogje in het zeil met deze 3 babyfoon apps

Wil je graag je kindje in de gaten houden terwijl het slaapt? Met deze 3 babyfoon apps houd je altijd een oogje in het zeil van je mobiele telefoon. Of je nu in de woonkamer zit, op de Franse camping of op bezoek bent bij opa en oma. Het enige wat je nodig hebt zijn twee apparaten waar de apps op geïnstalleerd kunnen worden. Eén apparaat dragen de ouders bij zich en één apparaat staat naast het bed van het kindje.

Babyfoon 3G

Voor minder dan vijf euro schaf je de app Babyfoon 3G aan en kun je jouw baby op ieder moment van de dag in de gaten houden. En valt het WiFi-signaal weg, dan schakelt de app automatisch over naar je 3G of 4G verbinding. Mocht ook dit signaal te zwak zijn, dan krijg je hier een melding van. Naast dat het een video app is, zit er ook een terugspreekfunctie op. Zo zing je gemakkelijk een slaapliedje op afstand of fluister je je kindje wat lieve woordjes toe. Ontdek met de app het slaappatroon van de baby en zie hoe vaak hij of zij wakker was. Erg handig is ook het slimme nachtlampje, waarbij je zelfs met weinig licht de baby in de gaten houdt.

Is verkrijgbaar voor iOS (4,49) en Android (3,99)

Mam babyfoon

Met alle kosten die je maakt als kersverse ouder is het fijn om soms wat geld in je portemonnee te houden. En hoewel de naam je doet vermoeden dat de app alleen voor mama is gemaakt, mag natuurlijk ook papa de app op z’n telefoon zetten. Met deze gratis app voor iOS heb je altijd en overal zicht op je baby. Net zoals de app hierboven bevat het een slim nachtlampje en de functie om via de app tegen je baby te praten. Ook deze babyfoon app werkt zowel via WiFi als 3G/4G.

Is gratis verkrijgbaar voor iOS

Baby Monitor

Om Baby Monitor te gebruiken, maak je eerst een account aan. Vervolgens geef je aan welk apparaat bij de baby blijft en welk apparaat de ouders bij zich houden. Selecteer daarna het apparaat waarop je notificaties wilt ontvangen wanneer de baby bijvoorbeeld wakker wordt. Extra leuk van deze app is dat je kind in slaap kan vallen met behulp van 12 leuke nachtlampjes in de vorm van een kat, een lieveheersbeestje of een schaap. Ook heb je bij deze app de terugspreekfunctie en werkt het met een WiFi- of 3G/4G verbinding. Probeer je ‘m graag eens uit? Dat kan. De eerste maand is helemaal gratis.

Is verkrijgbaar voor iOS (4,49)

Ook interessant voor jou:

Gezin

Slimme mobiel internet tips voor het hele gezin

Gezin

Die eerste eigen mobiel. Wat komt erbij kijken?

Mobiel

Sim Only voor het hele gezin: veel voordeel