12 februari 2018

Geld verdienen met je oude smartphone

Droom jij van een nieuwe Samsung Galaxy? En heb je nog een oude smartphone liggen waar je niet al teveel aan gehecht bent? Grijp dan nu je kans. Bij aankoop van een Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ of Galaxy Note8 met abonnement van KPN krijg je tijdelijk 100 euro bóvenop de inruilwaarde van je oude smartphone!

Samsung s8, Note8


Update: deze actie is verlopen. Ga naar onze Samsung pagina voor nieuwe acties.

Galaxy S8, S8+ en Note8: beauty én brains

De Samsung Galaxy S8, S8+ en Note8 hebben alle drie een futuristisch en naadloos design met dunne randen, afgeronde edge-hoeken en een Super Amoled Infinity Display. En dat is? Nou 'gewoon', heel veel scherm van superkwaliteit.

De drie broers hebben niet alleen een sexy uiterlijk. Ook aan binnenkant zijn het smooth operators. Zo zijn ze voorzien van een krachtige processor. Hierdoor navigeer jij razendsnel door al jouw apps en bestanden. Kortom, de Samsung Galaxy S8, S8+ en Note8 hebben de beauty én de brains!

Goed voor jouw portemonnee én beter voor moeder natuur

Koop jij in de periode van 5 februari 2018 t/m 25 februari 2018 een Samsung Galaxy S8, S8+ of Note8 met abonnement? En doe je daarbij afstand van je oude smartphone? Dan krijg je van Samsung 100 euro terug plús de inruilwaarde van je oude barreltje. Daarmee kun je tot wel 400 euro retour ontvangen! Dat is niet alleen goed voor jouw portemonnee, maar ook voor moeder natuur. Waarom? Ingeruilde smartphones, of onderdelen ervan, worden hergebruikt of gerecycled. Heel duurzaam dus. Zo begint een schonere wereld bij jouw nieuwe Samsung.

Hoe werkt het? Heel eenvoudig!

Om die extra 100 euro’tjes te vangen, moet je wel iets doen. Samsung heeft hiervoor een speciale inruilpagina gemaakt. Op deze pagina vul je de volgende dingen in:
- het type van je oude telefoon
- een checklist over de staat van je oude telefoon
- het typenummer jouw nieuwe Galaxy S8, Galaxy S8 Plus of Galaxy Note8.
Kind kan de was doen!

Nadat je je oude telefoon hebt opgestuurd, ontvang je binnen een paar weken het inruilbedrag én de extra 100 euro voor het inruilen van je oude telefoon gewoon op je bankrekening.

Kortom: met de Samsung inruilactie geef je je oude telefoon, of onderdelen ervan, een tweede leven. En in ruil daarvoor krijg je de best mogelijke prijs voor je nieuwe Galaxy S8, S8 Plus of Note8. Win-win!

Voor wie van de Samsung Galaxy-drie ga jij? Vergelijk ze in onze smartphoneshop.

Ook interessant voor jou:

Mobiel

9 geheimen over de 9e Samsung Galaxy

Mobiel

Samsung Galaxy S9: heb jij ‘m als eerste?!

Mobiel

MWC - nieuwe smartphones 2018