16 oktober 2018 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Gebruik jij de oude iTV app nog?

Binnenkort komt er een nieuwe update van de iTV app. De oude iTV app werkt dan helaas niet meer. Hieronder lees je alle informatie over deze wijziging en wat je kunt doen om alsnog overal tv te kijken!

iTV app

Welke iTV app gebruik jij nu?

Ziet jouw app eruit als op de afbeelding hierboven? Dan heb je nog de oude versie van de iTV app. De nieuwe iTV app van KPN is sterk verbeterd. Zo kun je in de hele EU tot 7 dagen programma’s terugkijken. Bovendien ondersteunt de nieuwe iTV app Chromecast om ook op je grote scherm tv te kunnen kijken. Kijk direct in de app store of jij de nieuwe iTV app kunt downloaden voor Android of Apple iOS.

Lukt het niet om de app te updaten?

Lukt het downloaden niet? Dan maak je waarschijnlijk gebruik van een iPad 3 of ouder, of van een iPhone 4 of ouder. Maak je gebruik van een Android toestel? Dan ondersteunt de nieuwe iTV app alleen Android 4.4 of nieuwer. Daarmee is het niet mogelijk om de nieuwe iTV app te installeren. Let op dat jouw iPad of iPhone mogelijk niet bestand is tegen de meest recente beveiligingslekken.

Ontdek ook tv kijken via interactievetv.nl

Het is ook mogelijk tv te kijken vanaf je laptop of pc via interactievetv.nl (Let op: deze website is niet toegankelijk vanaf een smartphone of tablet.) En het mooie is: deze website is onlangs ook vernieuwd! Hier is het ook mogelijk om jouw favoriete programma’s terug te kijken. Wel zo fijn!

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De geheel vernieuwde iTV website

Films, series & TV

TV kijken waar, wanneer en hoe jij maar wil

Internet

Tv-kijken via je Google Chromecast