4 september 2018 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Sony Xperia XZ2 met gratis Call of Duty®: Black Ops 4!

Computerspelletjes spelen waar en wanneer je maar wilt: het is droom van iedere gamer. Met smartphones zoals de Sony Xperia XZ2 is deze droom uitgekomen. Want hiermee heb je jouw spelcomputer altijd bij de hand. De Sony Xperia XZ2 is er niet zo maar eentje; de smartphone belooft entertainment to the extreme.

Actie: speel als eerste Call of Duty®: Black Ops 4 bij aankoop van een Sony Xperia XZ2 of XZ2 Compact. Alleen bij KPN!

Sony Xperia XZ2 Call of Duty


Beter gamen met de Sony Xperia XZ2

Gamen kan op elke smartphone. Wat maakt de Sony Xperia XZ2 dan zo’n fijn apparaat om op te gamen? De telefoon houdt prettig vast, zodat je een spel goed kunt besturen. Daarnaast heeft hij een heel krachtige processor, waardoor je games niet haperen. Op het grote scherm is alles goed te zien en het stereogeluid is de kers op de taart. Het spelen van een spel is hierdoor extra intens.

Gebolde achterkant: zo stuur je net zo als Max Verstappen!

De achterkant van de Sony Xperia XZ2 is gebold. Dat zie je niet zo vaak bij smartphones, maar voor gamers is dit handig. Hierdoor ligt de telefoon namelijk extra lekker en stevig in de hand. Dit is vooral handig als je met de racegame Real Racing 3 in de voetsporen van Max Verstappen wil treden. Met dit spel stuur je de auto op het scherm door de telefoon naar links of rechts te kantelen. Dankzij de gebolde achterkant doe je dat je heel precies. Zo vlieg je niet in de grindbak en finish je vást op de hoogste trede van het podium!

Geen haperingen in het heetst van de strijd dankzij krachtigste processor

De Sony Xperia XZ2 heeft de ideale motor om te gamen op je smartphone. Hij heeft de Snapdragon 845-processor en dat is de krachtigste smartphoneprocessor van dit moment. De telefoon hapert daardoor geen moment tijdens het spelen van bijvoorbeeld Clash of Clans. Wel zo fijn, want dat is wel het laatste dat je wil als er net een clanwar begint.

Zie je tegenstanders nét iets eerder dankzij het heldere, grote scherm

Met het grote scherm van de XZ2 zie jij je tegenstanders net iets eerder.


Mede dankzij zijn grote scherm biedt de Sony-smartphone jou als gamer entertainment to the extreme. Het display is met 5,7 inch heel groot: ideaal als Fortnite straks ook voor Android beschikbaar is. Nog een voordeel? Het scherm is wat langer. Zo zie je de tegenstanders dus nét iets eerder. Op naar die killing spree!

Sound to the extreme dankzij fantastisch stereogeluid

Stereospeakers in je smartphone? Ook die kun je als gameliefhebber niet op je smartphone missen. De Sony Xperia XZ2 heeft superieure stereogeluid: de finishing touch voor jouw  entertainment to the extreme smartphone! Met het volume maximaal en de Hi-Res Audio-kwaliteit van de smartphonespeakers hoor je tijdens het gamen precies wat er om je heen gebeurt. Zowel de hoogste tonen en als de diepste bass-geluiden komen namelijk optimaal door. Extra spannend als je met Into the Dead 2 op zombies jaagt. Komen ze van voor, achter, links of rechts? Gewoon op je gehoor afgaan!

Onmisbare gaming gadgets voor smartphone

Als jij wil gamen op je smartphone zit je dus goed met de Sony Xperia XZ2. Met een paar accessoires voor de telefoon til je jouw game-ervaring naar een nóg hoger plan. Zo zorgt een externe batterij er voor dat je kunt gamen tot je erbij neervalt. Hiermee laad je jouw telefoon namelijk altijd en overal op. Geen paniek dus als je net op het punt staan dat lastige level in Badlands ein-de-lijk te halen!

Gamen in een andere dimensie

De XZ2 is compatible met een VR-headset


Wil je extra realistisch gamen? Duik dan in de wereld van Virtual Reality. Met mobiel gestuurde headsets als de Gear VR van Samsung en de Google Cardboard game je extra intens op je telefoon. Vooral de Cardboard is in combinatie met de Xperia XZ2 een aanrader. Sterker nog: een garantie op entertainment to the extreme! Met zo’n VR-bril zijn spacegames als Minos Starfighter VR nóg intenser.

Actie Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact:

Speel als eerste Call of Duty®: Black Ops 4 bij aankoop van een Sony Xperia XZ2 of XZ2 Compact. Alleen bij KPN!

Koop jij in de periode van 3 september t/m 30 september 2018 een Sony Xperia XZ2 of XZ2 Compact met abonnement bij KPN? Dan krijg je gratis toegang tot de digitale download van het volledige spel Call of Duty®: Black Ops 4 t.w.v € 69,99 op Playstation® 4 direct bij release en tot de Blackout Private Beta! Dit is exclusief bij KPN!

Bekijk de actie en de Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact.

Ook interessant voor jou:

Mobiel

Sony Xperia XZ2: superieure soundbeleving

Mobiel

Op stay-cation met Virtual Reality en Virry VR

Innovatie & Techniek

Sony Xperia XZ Premium met eerste 4K HDR scherm ooit