19 oktober 2017

Eenvoudig je verbruik en bundels bekijken met de MijnKPN app

De zomervakantie komt er weer aan, dat betekent lekker zonnen aan de Spaanse stranden, met de sleurhut de Nederlandse bossen in of misschien wel met de camper naar Scandinavië.

Uiteraard wil je overal bereikbaar zijn, om het thuisfront te vertellen over je avonturen. Vergeet daarom niet, voordat je vertrekt, de laatste versie van de MijnKPN app op je smartphone te zetten. Dan weet je altijd hoe het zit met je verbruik en je bundels.

Nieuwe databundels in de MijnKPN app

Op 1 juni zijn de mobiele databundels voor de volgende abonnementen vergroot, het Zorgeloos Instap abonnement heeft voortaan 2GB per maand (in plaats van 1 GB). Het Zorgeloos Standaard abonnement gaat naar 10GB per maand (in plaats van 5 GB) en het Zorgeloos Premium abonnement wordt verhoogd van 10GB naar 25GB per maand. Het aantal GB’s is vanaf nu uiteraard ook te vinden in de MijnKPN app. 

Altijd je huidige bundel in beeld

Netflix kijken op het strand in Spanje, vanaf 1 juni kan je in de EU internetten, bellen en sms’en zoals je in Nederland gewend bent, gewoon uit je bundel dus. In de MijnKPN app zie je vanaf nu als eerste de bundel die je momenteel gebruikt, eronder zie je de bundels die pas actief worden als je huidige bundel helemaal verbruikt is. 

Melding als je kosten buiten je bundel maakt

Onverwachte kosten zijn nooit fijn, daarom hebben wij in de laatste versie van de MijnKPN app een melding ingebouwd. Zodra je kosten hebt gemaakt die buiten je bundel vallen, zoals betaalde servicenummers, krijg je een melding. Daarnaast zie je ook direct de verbruikskosten die buiten je bundel vallen. 

Nieuwe bundels in de MijnKPN app

Naast de verhoogde databundels uit de eerste alinea, vind je vanaf 1 juni ook de nieuwe bundels voor bellen, sms’en en internetten in Europa en de landen buiten Europa in de MijnKPN app. Makkelijk als je in het buitenland bent en een nieuwe bundel nodig hebt, zorg daarom dat je altijd de MijnKPN app op je mobiele telefoon hebt geïnstalleerd. 

Ook interessant voor jou:

Mobiel

Inzicht in het dataverbruik op je smartphone

Mobiel

KPN bundels: Netflixen op het Spaanse strand

Mobiel

Op vakantie? vergeet niet je gratis EU bundel 100 aan te zetten