claim jouw gratis speaker." />

29 november 2018 1 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Claim jouw gratis Harman Kardon speaker t.w.v. €150

Heb jij tussen 1 en 30 november 2018 een Zorgeloos abonnement afgesloten bij KPN? Dan krijg je van ons een Harman Kardon speaker ter waarde van €150 cadeau. Helemaal gratis! Met deze speaker luister je naar de beste beats en geniet je van kamervullend geluid. Meld je nu aan en claim jouw gratis speaker.

Harman Kardon speaker


Wat maakt de Harman Kardon speaker zo bijzonder?

Als je je aanmeldt voor deze actie, ontvang je de Harman Kardon Onyx Studio 4. Deze draagbare speaker heeft een bijzonder elegant design en geeft een superieur geluid. De beste features van de  Harman Kardon Onyx Studio 4 op een rij:

 • Draadloze bluetooth streaming
 • 8 uur afspeeltijd en stemintegratie
 • Vergadersysteem met ingebouwde microfoon

  Kortom: een hele complete Bluetooth luidspeaker! Vergader krashelder zonder ruis of echo’s, verbind met 1 druk op de knop meer dan 100 speakers met dezelfde functionaliteit of sluit twee smart apparaten tegelijk aan. De Harman Kardon Onyx Studio 4 speaker kan het allemaal.

  Voor wie geldt de actie?

  Het actieaanbod geldt voor klanten die al een vast en/of mobiel abonnement van KPN hebben en in de actieperiode een extra 2-jarig zorgeloos abonnement met onbeperkt bellen van KPN afsloten (Sim only of Abonnement met telefoon). Abonnementen waarbij deze actie geldt:

  • 3 GB Onbeperkt bel/sms
  • 10 GB Onbeperkt bel/sms
  • 25 GB Onbeperkt bel/sms
  • 50 GB Onbeperkt bel/sms


  Let op: deze actie is dus niet geldig bij het verlengen van een abonnement. Klanten die thuis een XS4All Internet en/of TV abonnement hebben, en kiezen voor een extra KPN Mobiel abonnement, komen niet in aanmerking voor deze actie. Bekijk hier alle actievoorwaarden.

  Hoe claim ik mijn gratis Harman Kardon speaker?

  Lees alle actievoorwaarden door op onze site. Kom je in aanmerking? Vul dan het formulier in met je ordernummer, kies je kleur en je ontvangt je Harman Kardon speaker thuis!

  Claim mijn speaker


  Ook interessant voor jou:

  Mobiel

  Mobiel bellen via wifi van KPN

  Mobiel

  Welke relatie heb jij met je mobiel? Doe de test!

  Mobiel

  Supersnel bellen over het 4G netwerk van KPN