7 december 2018

Bloedmooie iPhone 8, nu in het rood

Mooi rood is niet lelijk. Daarom lanceerde Apple in april 2018 een speciale editie van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus: de iPhone 8 PRODUCT(RED). Deze rode rakkers zien er niet alleen bloedmooi uit, ook dragen ze bij aan een betere maatschappij. Want bij aankoop van een de iPhone 8 PRODUCT(RED) doneert Apple een bedrag aan het Wereldfonds ter bestrijding van aids. Lees alles over de iPhone 8 en zijn spectaculaire nieuwe jasje.

iPhone 8 (PRODUCT)RED van drie kanten


De iPhone 8 en de iPhone 8 Plus verschenen vorig jaar september in de kleuren Space Gray, Silver en Gold. Sinds april dit jaar zijn de smartphones ook verkrijgbaar in het rood. Behalve de kleur verandert er niets aan de iPhone 8 en iPhone 8 Plus zelf: de specs en de prijs blijven hetzelfde. Wat er wél verandert: jij doneert met jouw aankoop aan een goed doel. Kies jij deze bijzondere rode iPhone, dan maak jij de blits én steun je het Wereldfonds ter bestrijding van aids.

Vandaag is iPhone 8 intens en shiny rood

De iPhone 8 is niet de eerste iPhone die in het rood is gehuld. Apple steunde met de rode iPhone 7 en iPhone 7 Plus ook al het Wereldfonds. Maar het ene rood is het andere niet. De rode kleur van de iPhone 8 is veel intenser en glimt meer dan de rode iPhone 7. Dat komt omdat de achterkant van de iPhone 8 van glas is gemaakt. En dat ziet er fancy uit!

iPhone 8: rood met een stoer zwart randje

De iPhone 7 RED had nog een witte rand om het scherm heen zitten. De iPhone 8 rockt een stoere zwarte rand om het beeldscherm. Dat heeft meerdere positieve resultaten. Ten eerste brengt het zwart de rondingen van de iPhone 8 meer naar voren. Ten tweede lijkt het beeldscherm groter als de rand dezelfde kleur als het scherm heeft. Maar bovenal ziet het zwart er gewoon superstrak uit!

iPhone 8 (PRODUCT)RED voorkant en achterkant


Rode iPhone 8: zilveren details

Niet alles is rood aan de iPhone 8 PRODUCT(RED). Het Apple-logo, de oplaadaansluiting en de schroefjes aan de onderkant van de telefoon zijn zilver van kleur. Goede keus? Zeker weten! Het logo popt echt uit op de strakke achterkant en ziet er toch subtiel uit. De zilveren aansluiting en dito schroefjes geven een welkome afwisseling van een zee aan rood. Over smaak valt niet te twisten, maar Apple weet wel hoe ze een rode telefoon zéér aantrekkelijk maken.

Steun het Wereldfonds met PRODUCT(RED)

Steun het goede doel, koop PRODUCT(RED)! De rode iPhone 8 maakt deel uit van de (PRODUCT)RED-lijn. Er zijn bijvoorbeeld ook rode iPhone-hoesjes, Apple Watch-bandjes en een draadloze koptelefoon van Beats. Ook voor je iPhone X is er een rood hoesje te koop. Met deze serie rode producten ondersteunt Apple het Wereldfonds, dat aids bestrijdt. Een deel van het aankoopbedrag doneert Apple aan het aids-onderzoek. Het Wereldfonds gebruikt dit geld voor 100% bij de financiering van hiv/aids-programma’s. Met deze bijdrage worden mensen met hiv geholpen in het Afrika ten zuiden van de Sahara.

Wil jij ook een rode iPhone?


Helaas is de iPhone 8 PRODUCT(RED) niet langer verkrijgbaar bij KPN. Wil je toch graag een rode iPhone? Dan is de iPhone XR 64GB RED een uitstekend alternatief. Met deze aankoop steun je helaas niet het Wereldfonds.

Wil je toch een bijdrage leveren aan het onderzoek naar aids? Met de diverse producten uit de (PRODUCT)RED-lijn doneert Apple een deel van het aankoopbedrag aan het aids-onderzoek.

Update 28 augustus 2019:

Nieuwe iPhone in 2020!


B
enieuwd naar de allernieuwste iPhone? Lees alles over de iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro of iPhone 12 Pro Max.

Ook interessant voor jou:

Mobiel

7 tinten rood: de mooiste Apple (RED)-producten

Mobiel

64 GB of 256 GB; hoeveel geheugen heb ik nodig voor mijn iPhone 8 of iPhone X?

Mobiel

iPhone 8 of iPhone X: ga jij voor evolutie of revolutie?