2 mei 2018

7 tinten rood: de mooiste Apple (RED)-producten

02/05/2018 - Apple introduceerde in april dit jaar een speciale editie van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus: de iPhone 8 PRODUCT(RED). Deze bloedmooie iPhone 8 in het rood is deel van de nieuwe (RED)-lijn van Apple. Bij aankoop van een (RED)-product doneert Apple een bedrag aan een goed doel: het Wereldfonds ter bestrijding van aids. Met welke van de 7 (RED)-producten maak jij het verschil?

iPhone RED

Go RED: rode iPhone 8 (Plus)

Het allermooiste (RED)-product is natuurlijk de iPhone 8 in het rood. De iPhone 8 en de iPhone 8 Plus verschenen vorig jaar september in de kleuren Space Gray, Silver en Gold. Sinds april zijn de smartphones ook verkrijgbaar in de kleur Red. Kies jij voor deze bijzondere rode iPhone, dan maak je de blits én steun je het Wereldfonds ter bestrijding van aids.

Rood jasje voor je iPhone: hoesjes

Bescherm je iPhone tegen beschadigingen met een hip rood hoesje! Je kunt kiezen tussen twee soorten: een lederen en een siliconenhoesje. Beide hoesjes zijn van hoge kwaliteit en passen precies om je iPhone. Je hoeft het hoesje er niet af te halen om je iPhone op te laden, zelfs niet bij draadloos opladen.

iPhone hoesje

Slimme redhead: iPad cover

Ook je nieuwe generatie iPad bescherm je met een coole rode hoes. De Smart Cover doet zijn naam eer aan: als je de cover opent, wordt je iPad meteen ingeschakeld. Doe ’m dicht en je iPad dommelt weer weg. Bovendien zorgt deze cover ervoor dat je iPad er als een iPad uit blijft zien; de aluminium achterkant van je iPad blijft onbedekt.

iPad cover

Klassiek of sportief: rode Apple Watch-bandjes

Zoek jij een nieuw bandje voor je Apple Watch? Kies dan voor een rood bandje uit de (RED)-serie. Het klassieke bandje is van rood leer met dezelfde kleur stiksels. Sportieve types kiezen voor het speciale sportbandje. Rood valt extra op tijdens het sporten!

Apple Watch


Rode draad(loos): Beats Solo3 Wireless-koptelefoon

Red Hot Chili Peppers? ‘Red’ van Taylor Swift? Of liever ‘Red me’ van Ronnie Flex? Welke muziek je ook luistert, met de rode Beats Solo3 Wireless-koptelefoon doe je dat in stijl. De Beats-koptelefoon zit lekker over je oren en geeft supergoed geluid. Bovendien gaat deze Beats-koning tot wel 40 uur lang mee.

Beats Solo3 Wireless-koptelefoon


Rood en chill: Beats Pill+

Apple slaat de handen ineen met Beats en samen creëerden ze de rode Beats Pill+. Deze draadloze speaker gaat overal met je mee. Hij is klein van stuk, maar toch zorgt de rode Pill+ voor een krachtig en helder geluid. Met Bluetooth koppel je ‘m aan je iPhone of Apple Watch.

Beats Pill+

iPod touch in het rood

Nu we het toch over muziek hebben… iPod touch is de ideale manier om je muziekverzameling op zak te hebben. Zo heb je direct toegang tot de iTunes Store en Apple Music. De rode (RED)-editie met witte voorkant ziet er fancy en opvallend uit.

iPod touch in het rood

Koop Apple-producten bij KPN

Wil je je Apple-oogappel in een andere kleur dan rood? Bekijk dan al onze Apple-producten.

Ook interessant voor jou:

Mobiel

Bloedmooie iPhone 8, nu in het rood

Mobiel

64 GB of 256 GB; hoeveel geheugen heb ik nodig voor mijn iPhone 8 of iPhone X?

Mobiel

Stap in de tijdmachine: geschiedenis van de iPhone