4 juli 2017

Op vakantie? Vliegensvlug online met KPN WiFi HotSpots

Lig je op het strand, bedenk je dat je vergeten bent een factuur eruit te sturen. Ik hoor je denken: Help, hoe ga ik dit regelen? Ik help jou uit de brand, want in 3 stappen ben jij connected met een KPN WiFi HotSpot in de buurt. Zo kun je toch nog dat factuur mailen.

Vliegensvlug online met KPN WiFi HotSpots


Stappenplan met je KPN mobiel op reis

1. Pak je mobiele telefoon met KPN-abonnement erbij. SMS WIFI AAN naar 1266.

2. Je ontvangt 3 sms’jes met jouw gebruikersnaam, wachtwoord en de algemene voorwaarden.

3. Download de ‘KPN WiFi’ app via de App Store of Google Play. Log hier in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord die je zojuist hebt ontvangen. De app helpt je vervolgens met het verbinden met een KPN WiFi HotSpot.

Stappenplan met je Internet of Internet en TV-abonnement op reis

1. Je kunt op iedere locatie jouw account voor WiFi HotSpots activeren. Ga daarvoor naar onze KPN WiFi HotSpots website en log daarvoor in met je KPN ID.

2. Ga je voorbereid op reis en ben je nog thuis dan kun je je modem instellen. Hierdoor deel je een beetje van jouw WiFi thuis met anderen, net zoals al die andere gebruikers die hun WiFi aan jou openstellen. Je kunt WiFi met je modem delen door de optie Public WiFi (KPN Fon) in te schakelen op je modem. Met onze online servicetool kun je de instellingen van je modem automatisch wijzigen, zonder zelf in te loggen op je modem.

3. Of je nu nog thuis bent of dat je al op vakantie bent maakt niet uit. Download de ‘KPN WiFi’ app voor gratis gebruik van de KPN Wifi HotSpots terwijl je onderweg bent. Dit kan via de App Store of Google Play. Log in op de app met jouw aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens kun je zorgeloos verbionden met een van onze KPN Wifi HotSpots.

KPN Premium HotSpots voor iedereen

Ben je geen klant? Of ben je wel klant maar wil je zoon ook graag gamen? Bekijk dan hoe je verbinding maakt met onze Premium HotSpots.

Ben je benieuwd hoe de KPN WiFi HotSpots werken? Of wil je meer weten over het gebruik van de KPN WiFi HotSpots?

Ga da naar onze HotSpots pagina en vind hier onder andere de video die je meer uitlegt:

Gratis HotSpots met Fon

Ook interessant voor jou

Mobiel

Hoe kies ik de juiste databundel?

Games

Games die niet zo veel hoeven te kosten

Events & Winacties

Win Eredivisie wedstrijdkaarten met Seaters!