21 augustus 2020 Auteur: Redactie Beleef KPN

KPN Glasvezel pakt koppositie in test Consumentenbond

Ieder kwartaal maakt de Consumentenbond bekend wie de beste alles-in-1-provider van Nederland is. Met trots kunnen we mededelen dat KPN Glasvezel het predicaat ‘Beste uit de Test’ van de Consumentenbond ontvangen heeft. Met een eindscore van 8,0 laten we over de periode april tot en met juni de concurrentie achter ons.

Meer lezen over KPN Glasvezel?

Bekijk glasvezel

KPN Glasvezel scoort op de kwaliteit

KPN Glasvezel, maar ook XS4All en het kopernetwerk (DSL) van KPN komen goed uit de test. KPN Glasvezel scoort uitstekend op de kwaliteit van alle diensten en het lage storingspercentage. Een prachtig resultaat waar wij natuurlijk erg blij mee zijn.

Testen is voor de beste, want meten is weten

Mooie scores in een lijst met geduchte concurrentie! Daar mogen we best even bij stilstaan. En dan gaan we weer verder. Want we bestuderen ieder kwartaal alle resultaten en kijken natuurlijk ook eerlijk en kritisch naar scores en opinies die verbetermogelijkheden laten zien. Want om het netwerk van Nederland te zijn en te blijven, pakken we elke mogelijkheid aan om te leren en onszelf te verbeteren.

kpn glasvezel beste uit de test

Testoordeel Consumentenbond

Elke maand delen 10.000 consumenten de ervaringen met hun alles-in-1-provider met de Consumentenbond. Ze beoordelen de kwaliteit, melden storingen en geven aan hoe tevreden ze zijn. Op basis van deze consumentengegevens bepaalt de Consumentenbond elk kwartaal welke provider als beste uit de test komt.

Bron: Consumentenbond

Benieuwd of er glasvezel ligt op jouw adres? Doe de glasvezelcheck en ontdek wat de mogelijkheden zijn op jouw postcode.

Glasvezelcheck

Ook interessant voor jou:

KPN Glasvezel beste alles-in-1 aanbieder van Nederland

Internet

Glasvezel of kabel/koper?

Internet

5 grote voordelen (en nadelen) van glasvezel