10 februari 2020 1 min Auteur: Redactie

KPN Glasvezel beste alles-in-1 aanbieder van Nederland

10-02-2020 – KPN Glasvezel is door de Consumentenbond beoordeeld als de beste alles-in-1 aanbieder van Nederland. Een hele mooie waardering!

Elke maand delen duizenden consumenten hun ervaringen met hun aanbieder met de Consumentenbond. Ze beoordelen onder andere de kwaliteit, melden storingen en geven aan hoe tevreden ze zijn over de klantenservices. Op basis van deze consumentengegevens bepaalt de Consumentenbond de scores voor de beste alles-in-1 aanbieder van Nederland. Wie als de Beste uit de Test komt mag zichzelf de beste alles-in-1 aanbieder noemen. En dat is KPN!

Meer over Glasvezel Internet

KPN Glasvezel: winnaar beste alles-in-1 provider

KPN Glasvezel scoort met een 8,2 het hoogst met de kwaliteit van ons alles-in-1 aanbod! Klanten zijn erg te spreken over de internet-, telefonie- en televisiekwaliteit. Zij worden prima geholpen wanneer ze contact opnemen met KPN en geven onze klantenservice maar liefst een 7,8. Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten over het algemeen dik tevreden met KPN als glasvezelaanbieder. We scoren daar een 8,4. Hier kun je een Glasvezel vergelijken van KPN en een andere provider.

Benieuwd of glasvezel op jouw adres beschikbaar is?

Glasvezelcheck

Ook voor onze zakelijke klanten is glasvezel beschikbaar. Check of KPN glasvezel levert op jouw zakelijke adres. Doe de glasvezelcheck zakelijk

Ook interessant voor jou:

Internet

5 grote voordelen (en nadelen) van glasvezel

Internet

Glasvezel of kabel/koper?

Internet

Verhuizen checklist van KPN