4 juli 2017

Gratis en veilig overal ter wereld op WiFi. Zo doe je dat.

Je telefoon is continu op zoek naar nieuwe openbare wifi-netwerken. Als je in een lunchroom zit is het eerste waar je om vraagt niet wat te drinken, maar de wifi-login. Ook als je onderweg bent log je waar mogelijk in op openbare wifi-netwerken. Maar daar schuilt een gevaar in; de openbare netwerken zijn vaak niet 100% betrouwbaar. Zo’n wifi-punt kan makkelijk “afgeluisterd” worden. Daarbij zijn ze vaak ontzettend traaaaaaag.

Gratis en veilig overal internet

Deel een beetje WiFi en krijg toegang tot 20 miljoen WiFi Fon HotSpots!

KPN WiFi Fon HotSpots werkt volgens het geven en ontvangen principe: jij stelt op je huis adres een beetje WiFi beschikbaar voor anderen en krijgt er tot meer dan 20 miljoen Fon HotSpots wereldwijd voor terug. Alleen in Nederland zijn er al 1 miljoen WiFi HotSpots beschikbaar.

Eigen WiFi delen is helemaal veilig en je merkt er niks van

Je stelt een klein deel van je wifi beschikbaar voor anderen. Dit is helemaal veilig, je eigen internet blijft van jezelf met een eigen IP-adres, netwerknaam en wachtwoord. Daarnaast merk je er zelf niks van.  Jouw internet blijft even snel. En je bent natuurlijk niet aansprakelijk voor wat anderen doen via jouw HotSpot.

Niet alleen in Nederland maar ook in de rest van de wereld

Je hebt niet alleen in Nederland toegang tot meer dan 1 miljoen Fon HotSpots maar ook meer dan 20 miljoen Fon HotSpots in de rest van de wereld. Dus ook op vakantie kan je op veel plekken veilig, makkelijk en gratis gebruik maken van WiFi.

Hoe je het kunt gebruiken?

Je download de KPN Fon App, zodra deze actief is op je telefoon, maak je op het moment dat er een FON HotSpot in de buurt is, automatisch verbinding.

Hoe je verbinding maakt met Wifi FON HotSpots is afhankelijk van welke producten je hebt bij KPN.

Gebruik gratis WiFI met Fon

Ook interessant voor jou

Films, series & TV

Welke series moet je echt zien?

Internet

Overal in huis werken? Onze monteur geeft wifi-tips!

Internet

Op vakantie? Vliegensvlug online met KPN WiFi HotSpots