8 februari 2018 5 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Beste Service Award voor KPN Internet

We zijn trots! Dit jaar hebben we de prijs voor beste internetdienstverlener gewonnen. Deze prijs werd uitgereikt door Opiness.

Zeer betrouwbaar en goede service

In de analyse van Opiness bij KPN komt veelvuldig het woord ‘betrouwbaarheid’ terug. Veel klanten geven aan bijna nooit problemen te hebben met onze producten en noemen diensten ‘zeer betrouwbaar’. Wanneer men een probleem of vraag heeft wordt dit zeer adequaat met ‘goede service’ opgelost door onze collega’s van de klantenservice.

Onze service op een rij:

 • Je mag ons altijd gratis bellen
 • Je krijgt na bestelling een gratis installatiemonteur
 • Je kunt online je internet verbeteren met onze handige servicetools

Hoe won KPN de Beste Service Award?

  Opiness reikt elk jaar de ‘Beste Service Award’ uit op basis van klantenreviews. Een belangrijk element om deze prijs en de vertrouwen van je klanten te winnen is het nakomen van je beloftes. Daarnaast is het contact tussen klant en organisatie in de laatste jaren overgegaan op digitale communicatie. Bij KPN is 80% van de servicevragen online op te lossen. Uit klantenreviews is gebleken dat een snelle duidelijke website en app resulteert in goede rapportcijfers en positieve klantenreacties. Deze elementen samen zorgen ervoor dat klanten tevreden zijn en jarenlang blijven.

  Er werden in totaal 15 organisaties beloond met een award.

  Wil je ook betrouwbaar en stabiel internet?

  Kies dan voor Internet van KPN. Internet zoals jij het wilt, met extra opties om je pakket uit te breiden en het is gemakkelijk zelf te installeren. Kies KPN Internet als een los pakket of als pakket met internet en tv. Eigen bedrijf? Zakelijke klanten kiezen ook voor het betrouwbare zakelijk internet van KPN.

  Vergelijk pakketten

  Ook interessant voor jou:

  Innovatie & Techniek

  5 tips voor de leukste online felicitaties

  Mobiel

  De 5 leukste online muziekplatformen

  Mobiel

  Draadloos opladen: iPhone en Samsung