29 september 2017

Tweakers roept KPN wederom uit tot winnaar Mobiele Provider

Onze vrienden van Tweakers hebben KPN wederom uitgeroepen tot winnaar Mobiele Provider 2016/2017. Krijgen we een 9,3 van Rijkswaterstaat en voorzien we het Hoogheemraadschap van een nieuw netwerk.

tweakers

Tweakers award


Net als vorig jaar hebben de meeste lezers hun stem uitgebracht op KPN. Het is een mooie erkenning voor de dienstverlening en het mobiele netwerk van KPN.

We stellen alles in het werk om onze klanten een hele goede mobiele gebruik ervaring te bieden. Jullie zetten ‘beschikbaarheid’ van het mobiele netwerk dan ook op de eerste plaats. Inmiddels heeft het mobiele netwerk van KPN een bereik van 99,3 procent van de Nederlandse bevolking en daarmee de beste dekkingsgraad in Nederland.
Uit eigen onderzoek blijkt dat onze klanten ‘continuïteit’ ook heel belangrijk vinden, je wil ‘overal’ van het netwerk gebruik kunnen maken, waar je ook maar bent, thuis, op kantoor of onderweg.

Dit is niet de minste award: bezoekers van Tweakers worden gezien als een “vakjury” op het gebied van technologie- en elektronicaproducten.

Rijkswaterstaat geeft KPN een negen


KPN en Rijkswaterstaat zijn in 2015 gestart met de implementatie van het maritieme project genaamd MaND. Het gaat hier om het vernieuwen en aanpassen van het netwerk voor de maritieme telefoon en het vervangen van de radio-bediencentrale voor een nieuw KPN-systeem. KPN krijgt een 9,3 met onder meer hoge waardering voor planmatig werken, deskundigheid en kwaliteit. 

Nieuw netwerk Hoogheemraadschap


Waterschap Hoogheemraadschap van Rijnland wilde het analoge netwerk omzetten naar een nieuw IP-netwerk voor het waterbeheer. KPN mag 350 modems installeren. Het nieuwe IP-netwerk met vaste en mobiele aansluitingen is gekoppeld aan het Gemnet-netwerk, hierdoor is het netwerk beschermd tegen eventuele cyberaanvallen.

En daar zijn we best een beetje trots op.

Ook interessant voor jou:

Innovatie & Techniek

Met één tool bekabeld internet installeren, controleren en verbeteren

Veiligheid

Ben jij ook alert op internetcriminaliteit?