28 september 2017

Sony Xperia XZ Premium met eerste 4K HDR scherm ooit

Je smartphone is een belangrijk onderdeel van je leven geworden. Kleine, waardevolle momenten kun je hiermee razendsnel vastleggen. Sony komt met ‘s werelds eerste smartphone met een 4K HDR scherm en Super slowmotion camera. Maak kennis met de Sony Xperia XZ Premium.

Sony Xperia XZ Premium


’s Werelds eerste smartphone met 4K HDR scherm

Het 5,5-inch scherm van de Sony Xperia XZ Premium heeft een 4K-resolutie met HDR. Daarmee biedt de smartphone een bijzonder goed beeld onder vrijwel alle lichtomstandigheden. De frontcamera van de Xperia XZ Premium maakt foto's in een extra grote hoek. Zo wordt niemand vergeten bij een groepsselfie. HDR-video’s hebben een hoger kleurbereik en contrast. En het gebruik van 4K wordt voor Virtual Reality wel heel interessant.

Predictive Capturing

Met het nieuwe camera systeem, de Motion Eye, kan je foto’s maken al voordat je de foto gemaakt hebt. De camera registreert uit zichzelf beweging voor de lens en maakt dan automatisch vier foto’s. Zo mis je geen belangrijke momenten meer zoals de eerste stapjes van je dochter. Het bijkomende voordeel is dat de voorspelde foto’s niet op het interne geheugen worden opgeslagen. 

Super slowmotionfunctie

Slowmotion is voor smartphonecamera’s niks nieuws: maar waar veel telefoons werken om met 120 of 240 frames per seconde te filmen. Komt de XZ Premium met de slowmotionfunctie die met 960 frames per seconde filmt. Dat is maar liefst vier tot acht keer langzamer dan de overige smartphones. Daardoor zie je details die je normaal nooit opvallen.

Specificaties

  • 5,5” inch 4K HDR display
  • Qualcomm Snapdragon 835 processor
  • 19 en 13 MP camera met Super slow motion (960 beelden per sec)
  • Hi-Res Audio met Digital Noise Cancelling & Stereo Speakers
  • 3300 mAh accu
  • Gorilla Glass 5

Gratis Sony MDR-100ABN headphone t.w.v. €300

Koop jij vó'r 4 juni 2017 een Sony Xperia XZ2 met abonnement van KPN? Dan krijg je er gratis een Sony MDR-100ABN headset bij cadeau. Deze innovatieve headset is voorzien van NFC One-Touch, Wireless Noise Cancelling en LDAC.

Bestel jouw Sony Xperia XZ Premium.