11 oktober 2017

Problemen met je vaste lijn? Deze Servicetool helpt je uit de brand!

De servicetools zijn bedoeld om te helpen bij installatie of het oplossen van de meest voorkomende problemen met onze producten en diensten. Je hoeft zelf dus niet op zoek naar handleidingen, FAQ’s of uitlegvideo’s: de servicetools bieden je alle hulp die je nodig hebt. Je kunt ervoor kiezen om een tool online te gebruiken of om deze op je pc of laptop te installeren. De online tool analyseert en verricht metingen vanaf de KPN server, de offline tool maakt automatisch analyses van de werkelijke situatie

Wil je de Servicetools gebruiken? Zorg dan dat je bent en verbonden bent met je KPN netwerk. Op die manier analyseer je je eigen verbinding en niet het netwerk dat je op locatie gebruikt.

Waarvoor gebruik ik de Servicetool?

Je kunt met behulp van deze tool de volgende problemen onder de loep nemen:

  • Ruis en/of echo tijdens gesprekken
  • Niet kunnen bellen en/of gebeld worden

De Vast Bellen servicetool is alleen online beschikbaar, dus deze hoef je niet eerst te installeren. Met één druk op de knop start je de Servicetool en kun je direct aan de slag!

Je kunt meteen beginnen met oplossen van het probleem door op deze link naar de Vast Bellen servicetool te klikken. Je vindt hem ook op de service pagina > Vast Bellen > Problemen met bellen oplossen > De Servicetool Online.

Ook interessant voor jou:

Innovatie & Techniek

Mijn wifi doet het niet! Wat moet ik doen?

Innovatie & Techniek

In 5 minuten je wifi optimaliseren: met deze Servicetool kan het