2 oktober 2017

Op tijd overstappen met de Overstapwekker

Jullie hebben al een tijdje wat. Je contract en jij. En het ligt ook niet aan hem, maar aan jou. Jij wilt weer rondkijken. Naar een fris toestel, een goedkopere Sim Only of een voller Alles-in-1 pakket. Wat blijkt? Durf je het eindelijk uit te maken met je provider, ben je nog niet contractvrij. Zet de Overstapwekker aan en wij schudden je wakker als het zover is.

Overstappen naar KPN mobiel
Hoeveel nachtjes moet jij nog slapen totdat je die nieuwe smartphone vast hebt? Zet de Overstapwekker en wij sturen een vrijblijvend mailtje als je kunt overstappen. Ohja, en overstappen is simpel: jij bestelt en geeft aan of je je nummer wilt behouden, wij regelen de rest.

Overstappen naar KPN Alles-in-1 of Internet
Betrouwbaar internet, meer tv, makkelijker Netflixen, wie wil dat nou niet? Loopt je oude contract binnen drie maanden af? Je kunt alvast bestellen voor over drie maanden. Loopt je contract nog langer? Zet dan vrijblijvend de Overstapwekker en wij sturen een mailtje als je kunt overstappen. Dankzij de Gratis Monteur en Overstapservice heb je geen omkijken naar je overstap. Je gaat gewoon naadloos over. 

Iedere maand € 5,- korting met KPN Compleet
Voor onze klanten hebben we KPN Compleet. Daarmee krijg je alle onderstaande voordelen. Het enige wat je hoeft te doen is je KPN Mobiel abonnement combineren met KPN Alles-in-1 (of andersom). 

- Elke maand €5,- extra korting op elk mobiel abonnement
- Gratis zender (keuze uit: FOX Sports Eredivisie, Kids- of Pluspakket)
- Dubbel zoveel data en belminuten
- Gratis onderling bellen
- Onderling MB's delen

Kijk jij er ook naar uit om KPN Compleet te worden maar loopt je contract nog? Zet de Overstapwekker aan en wij laten het je weten als het zover is.

Ook interessant voor jou:

De Overstapwekker als je geheugensteuntje

Mobiel

Lifehack: Tip om niet door je wekker heen te slapen