16 juni 2018

KPN’s 3: als de kat van huis is...

20/06/2018 - Je kent het wel: als de kat van huis is…. zet de hond zijn tanden in het meubilair. Banken, stoelen en tafels zijn vaak allemaal favoriet als potentieel kauwspeeltje, springkussen en harenmagneet. In deze reeks van KPN’s 3 bespreken we drie handige gadgets om thuis een oogje in het zeil te kunnen houden.

Je besluit nog even snel een boodschapje te doen voordat de supermarkt sluit. Bij thuiskomst open je de voordeur en treft daar een gesloopt kleed, kapotte stoelen en een afstandsbediening vol slijm aan. Balen!

Onze trouwe viervoeters kauwen vanwege uiteenlopende redenen, maar als je zeker weet dat er niets medisch aan de hand is kunnen deze drie gadgets je misschien een hoop frustratie (en nieuwe meubels) schelen.

Petcube

Communiceer met jouw hond via je mobiel en geef ‘m iets lekkers te eten met een simpele swipe. Toekomstmuziek? Echt niet: met de Petcube camera’s is het allemaal mogelijk. Via de interactieve WiFi Petcube Play camera leg je contact met je huisdier in 1080p HD kwaliteit, de Petcube Bites gaat nog een stapje verder en strooit op jouw commando een lekkere snack of favo speeltje. En natuurlijk ook fijn om te zien of de inboedel nog heel is.

De iFetch

De iFetch de ideale vriend om je hond te vermaken en in beweging te krijgen als jij er even niet bent. Dit handige tennisballenapparaat kan tot 250 keer een bal wegschieten op verschillende afstanden. Je hond kan de bal zelf in de trechter stoppen, waarna hij er aan de andere kant weer uit schiet. Zeg maar dag tegen verveling en jij kan rustig even in bad of je krantje lezen.

Playdate

Wordt jouw zeldzame sneaker collectie ook wel eens aangezien voor hondenspeeltje? Dan is deze slimme bal iets voor jou. De interactieve Playdate bal laat je op afstand met je huisdier spelen terwijl je hem kunt zien via de ingebouwde camera. De bal is verkrijgbaar in een kleine en iets grotere variant en is volledig te besturen via je iOS of Android smartphone.Met deze speeltjes is verveling bij je viervoeter hopelijk verleden tijd. Heeft hij nu toch stiekem de iTV afstandsbediening te pakken gekregen? Bestel dan direct een
nieuwe iTV afstandsbediening.

Ook interessant voor jou:

Innovatie & Techniek

Nooit meer een pakketje missen met de slimme deurbel

Mobiel

3 tips om je Samsung batterij nog langer mee te laten gaan

Mobiel

Fotografeer je huisdier als een Pro met je smartphone