19 oktober 2017

KPN Smartlife Veilig: wat is het en wat kun jij ermee?

Oh jee, heb ik het licht wel uitgedaan? Volgens mij heb ik het raam in de keuken ook open laten staan! Herkenbaar? Uit ervaring kan ik je in ieder geval vertellen dat met deze gedachten op pad gaan geen pretje is. Om het leven op zulke en vele andere momenten nét iets makkelijker te maken biedt KPN de dienst SmartLife, een reeks van connected home diensten. Hiermee maak je heel gemakkelijk je huis slim.

KPN SmartLife is er op gericht je leven makkelijker te maken met diensten voor in en om het huis; de zogeheten connected home diensten. Met SmartLife verbindt KPN jou met je huis, waardoor jij onbezorgd kunt blijven genieten van de dingen die je het liefst doet. Zo geeft KPN op een vernieuwende manier invulling aan het thema ‘Voel je vrij’, met de betrouwbaarheid die je gewend bent.

Smartlife Veilig
smartlife is de eerste dienst van SmartLife. Deze nieuwe - beveiligingsoplossing voor je huis is te bedienen vanaf je tablet of smartphone met de bijbehorende app. Via de SmartLife-app kun je de beveiliging van je woning op afstand aan en uit zetten en bij ongewenst bezoek ontvang je direct een melding via de app. Ook kun je eenvoudig lampen of andere apparaten op afstand bedienen met de huisoppasfunctie.

Beveiligingssensoren 
Met een gerust gevoel de deur achter je dichttrekken. Dát is het doel van SmartLife Veilig. Bij ongewenst bezoek ben je direct gewaarschuwd, doordat bewegingssensoren een signaal naar de app sturen. Ben je niet in de gelegenheid om een kijkje te gaan nemen? Dan krijgen maximaal vijf geselecteerde contactpersonen een signaal. Zelfs als er per ongeluk nog een raam open staat krijg je direct een melding in de app.

Samenwerking 
Kies je voor KPN, dan teken je voor betrouwbaarheid, zoals je van KPN gewend bent. Dezelfde hoge kwaliteit levert onze partner Trigion, dankzij de ruim 100 jaar ervaring op het gebied van beveiliging. Trigion verzorgt de alarmopvolging voor KPN SmartLife Veilig.

Naast Trigion werkt KPN ook samen met Philips: klanten met Hue-lampen kunnen deze koppelen aan de SmartLife-app en deze op afstand bedienen. Zo stel je met de huisoppasfunctie in de app bijvoorbeeld in dat de lampen aangaan bij zonsondergang en uitgaan volgens jouw leefritme. Hierdoor maakt je huis altijd een bewoonde indruk, ook als je niet thuis bent.

Nieuwsgierig naar KPN SmartLife Veilig? Meer informatie over de SmartLife Veilig abonnementen lees je hier:

Meer over KPN SmartLife

Ook interessant voor jou:

Innovatie & Techniek

Je mailbox vol met ongewenste berichten

Innovatie & Techniek

Mijn wifi doet het niet! Wat moet ik doen?

Innovatie & Techniek

Hoe werkt mobiel bellen nou precies?