1 mei 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Jeans met chips of een film kijken op je plafond; welk slimme product kies jij?

Als de zon schijnt gaan automatisch de zonneschermen naar beneden, een robotstofzuiger maakt het huis schoon en als we pizza willen eten, dan regelen we dat met een paar klikken op onze smartphone. Dankzij slimme technologie wordt ons leven steeds leuker en makkelijker. Maar houd jij alle ontwikkelingen rond nieuwe technologie nog een beetje bij? Geen zorgen, wij praten je graag bij in onze rubriek “stay connected”. In dit blog lees je alles over een filmprojector voor je plafond en een slimme spijkerbroek die voor mooie aanbiedingen zorgt!

Overal om je heen je favoriete film of serie kijken

Heb jij nog een grote flatscreen televisie in de woonkamer staan? Dan ben je zo 2018! ;) Steeds meer mensen gebruiken een projector (of beamer) om overal te kijken naar de laatste films of series. Met de nieuwste projectors maak je bijvoorbeeld van je muur of je plafond een bioscoopscherm en kijk je al je favorieten vanaf iedere plek in huis. De meeste moderne projectors zijn zelfs zo klein, dat je ze gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. Zo kan je gezellig een avondje bij je vrienden op de bank doorbrengen en ook daar genieten van de mooiste filmbeelden. Overigens kan je met de nieuwste apparaten nog veel meer, bijvoorbeeld videobellen of op het internet surfen.

Heb jij al een slimme broek aan?

Dacht je dat je helemaal bij de tijd was met een projector? Tegenwoordig loop je voorop als je slimme kleding draagt. Twee bekende merken hebben zich gestort op het slimmer maken van hun producten. Zo zit in de kleding van Levi’s, je kent ze wel van de spijkerbroeken, RFID chips om kledingstukken snel te kunnen vinden in een winkel. Daarnaast gebruiken ze deze chips die werken op radiogolven, om te zorgen dat de kleding altijd op voorraad is. Tommy Hilfiger gaat nog een stapje verder. Dit merk gebruikt in sommige kledingstukken Bluetooth chips die jou punten geven als je het kledingstuk draagt. Deze punten krijg je omdat “Tommy” blij is met jouw ambassadeurschap voor het merk.

KPN maakt je huis nog slimmer

Naast een slimme spijkerbroek of een hippe projector, zijn er tegenwoordig allerlei mogelijkheden om je huis slimmer te maken. Denk maar aan camera’s, deurbellen of verlichting dat automatisch aan gaat. Er zijn nog veel meer handige apparaten mogelijkheden om jouw huis veilig of slim te maken. Wil je alvast een start maken met jouw slimme huis, dan vind je bij KPN een paar handige producten om mee te beginnen. 

Ook interessant voor jou:

Gezin

Dit verhaal blijven we aan onze kinderen vertellen

Innovatie & Techniek

3 handige IFTTT tips om je huis slimmer te maken

Innovatie & Techniek

Plensbuien of motregen? Dankzij IFTTT blijf jij droog!