11 oktober 2017

Gratis Guest Hacker Program van Joost Pol

KPN vindt online veiligheid belangrijk. Donderdag 15 juni om 14:00 uur spreekt Joost Pol van Certified Secure over de moderne infrastructuur en de kwetsbaarheid van deze moderne infrastructuur. Je kan je gratis aanmelden om aanwezig te zijn bij deze lezing (Guest Hacker Program).

Joost Pol

Joost Pol (1979) heeft meer dan 17 jaar ervaring in online beveiliging. Hij vind training en kennis over online beveiliging belangrijk en is van daaruit zijn bedrijf Certified Secure in 2007 gestart. Certified Secure helpt bij training en certificeren als het gaat om praktische toepassingen van het beschermen van digitale infrastructuur. 

15 juni in Den Haag

Op 15 juni gaat Joost Pol in Den Haag meer vertellen over de kwetsbaarheden van moderne infrastructuren. Hij geeft voorbeelden over wat de huidige uitdagingen zijn in deze digitale wereld en hij geeft weer hoe eenvoudig het is om de kwetsbaarheden om te buigen tot het binnenvallen van een netwerk. 

Wil jij gratis aanwezig zijn?

Je kan je gratis aanmelden voor deze Engelse lezing. Door een e-mail te sturen naar: guesthackerprogram@kpn.com kan jij je aanmelden voor de lezing. 

De locatie is bij KPN in Den Haag, Maanplein 55 in gebouw TP5 en het start donderdag 15 juni 2017 om 14:00 uur. Na verwachting is het om 15:30 uur afgelopen. 

Ook interessant voor jou:

Veiligheid

Heb jij al gehoord van WannaCry?

Veiligheid

What the hack: (on)veilige wachtwoorden

Veiligheid

Samen houden wij het internet veilig, maar hoe?