24 oktober 2018 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Deze slimme opwarmers zorgen voor een knusse herfst

Buiten liggen de straten bezaaid met herfstbladeren in de mooiste tinten rood, geel en bruin en binnen maken we het huis alvast gezellig voor de wintermaanden. Ben jij al helemaal in de herfststemming? Dit is de perfecte periode om lekker op de bank te kruipen met een kopje thee en de thermostaat even een graadje hoger te zetten. Als je net lekker zit heb je natuurlijk geen zin om op te staan, daarom hebben we drie handige en slimme apparaten voor je die zorgen voor een echt knusse en warme herfst!

Thuiskomen in een lekker warm huis

Je kent het vast wel, zo’n typische herfstdag. Je bent ’s ochtends in het donker vertrokken naar school, werk of andere bezigheden, de hele dag heeft het geregend en als je ’s avonds in het donker naar huis rijdt verheug je je op een lekker warm huis. Vroeger kwamen we thuis en moesten we wachten tot het genoeglijk was, maar tegenwoordig zorgt ‘Anna’ ervoor dat je huis lekker warm is bij thuiskomst. Anna is een slimme thermostaat. Via een handige app kan je overal ter wereld de temperatuur in huis regelen. Zit je net lekker op de bank en wil je de temperatuur toch een graadje hoger, Anna regelt het voor je! Je kan zelfs een temperatuurschema instellen, handig als je elke dag rond dezelfde tijd thuiskomt.

Thee zetten vanaf de bank

Het is inmiddels lekker warm in huis, nu wordt het wel tijd voor een lekker kopje thee. Met de slimme waterkoker iKettle 2.0 zorg je er gemakkelijk voor dat je water altijd gekookt voor je klaar staat. De iKettle is namelijk een hele slimme waterkoker. Met de bijgeleverde app kan je het apparaat aanzetten en zo van elke plek op de wereld je water koken. De iKettle houdt zelf in de gaten hoeveel water er nog in het reservoir zit en hoeveel kopjes thee (of iets anders) je nog kan zetten. In de app kan je ook instellen hoe warm het water moet worden, drink je de thee graag iets koeler, dan stel je dit eenvoudig in. Daarnaast kan je de waterkoker programmeren. Zo weet je zeker dat de thee voor je klaarstaat als je aan het ontbijt toe bent.

Nooit meer koude tenen in bed

Nu het weer sneller donker wordt en de temperatuur buiten daalt, kruipen we ’s avonds eerder in bed. Maar wat nou als je slaapkamer en je bed bijna net zo fris aanvoelen als de buitentemperatuur. Tijd om er dus voor te zorgen dat je nooit meer koude voeten hebt als je je bed inkruipt, dachten de makers van de Smartduvet. Met deze hypermoderne elektrische deken kan je aan elke kant van het bed de temperatuur bepalen, gewoon met een app. Heeft je partner het vaak warm in bed en jij koud, dan kan je heel eenvoudig aan elke zijde van het bed een andere temperatuur instellen. Ook kan je met de app alvast het bed voorverwarmen, zodat het alvast lekker warm is onder de dekens. De Smartduvet zorgt er ook nog eens voor dat je nooit meer je bed op hoeft te maken, omdat het dekbed automatisch terugvouwt en je bed er altijd opgemaakt uitziet.

Benieuwd naar meer slimme apparaten?

Ik denk dat jij met bovenstaande apparaten een heerlijke herfst en winter tegemoet gaat! Ben je benieuwd naar nog meer slimme apparaten? In onze webshop vind je veel meer apparatuur voor thuis.  

Ook interessant voor jou:

Innovatie & Techniek

Voorkom inbrekers en maak jouw huis veilig met IFTTT

Innovatie & Techniek

Een veilige omgeving voor je kinderen met IFTTT

Innovatie & Techniek

Nooit meer een pakketje missen met de slimme deurbel