14 november 2017

De vier nieuwe functies in de MijnKPN app

Gebruik jij de MijnKPN app al op je mobiele telefoon? Met de app heb je een makkelijk overzicht van je abonnementen en verbruik. De afgelopen periode hebben we hard gewerkt om de app nog beter te maken, dit met hulp van feedback die we van jullie als klant hebben ontvangen. En vanaf vandaag is de nieuwste versie van de MijnKPN app beschikbaar.

Mijn KPN


Inloggen met je vingerafdruk

De MijnKPN app gebruikers met een iPhone hadden al de mogelijkheid om in te loggen op de app met je vingerafdruk. En met deze nieuwe update hebben Android gebruikers ook deze optie. Veel van jullie gaven ons feedback dat jullie deze optie fijn zouden vinden, en nu kunnen we eindelijk deze wens vervullen. Dus als je de MijnKPN appupdate, kan je vanaf nu ook op Android kiezen om in te loggen met een vingerafdruk!

iTV-pincode vergeten? Wijzig ‘m nu zelf

Zal je net zien: wil je met Interactieve TV van KPN een On Demand-film huren of een voetbalwedstrijd kopen: ben je de iTV-pincode vergeten! Deze code hoef je niet meer via de computer te wijzigen. Dit kan nu namelijk ook met de MijnKPN app. Zo ben je nooit meer te laat voor de aftrap van de wedstrijd!

Gemakkelijk je e-mailinstellingen wijzigen

Wil je voor een familielid een e-mailadres aanmaken of verwijderen? Ook dit kan nu via de app. Zo kan iedereen binnen je familie mailen met een KPN mailadres.

Nieuwe bankrekening doorgeven wanneer jij dat wil

Wil je de factuur van KPN liever via de gemeenschappelijke bankrekening betalen? Met de app kun je nu je rekeningnummer wijzigen. Je wijzigt de bankrekening in het instellingenmenu van de app.

Deze vier nieuwe functies zorgen ervoor dat jij via de MijnKPN app meer controle hebt. En we blijven hard werken om nieuwe functies aan de app toe te voegen. Mis jij nog een functionaliteit? Laat het ons dan vooral weten via het KPN Forum.

Ook interessant voor jou:

Innovatie & Techniek

5 handige apps om ook offline de weg te vinden

Innovatie & Techniek

5 handige Android Wear apps