10 oktober 2017

CES 2017: de grootste gadgetwinkel ter wereld

De jaarlijkse Consumer Electronics Show in Las Vegas, waar de nieuwste en opvallendste elektronische snufjes worden getoond, is weer voorbij. Een blik in de toekomst van onze gadgets en apparaten. De techbeurs staat dan ook vol met apparaten die ons dagelijks leven nóg gemakkelijker zouden kunnen maken. Hieronder vind je een aantal producten die jij graag zou willen hebben. En wij ook!

Razer Project Valerie

Is misschien wel het gaafste product van de CES 2017. De laptop heeft maar liefst drie 17,3 inch 4K-schermen die automatisch in- en uitschuiven. Deze gaming laptop met een prijskaartje van maar liefst €20.000 was zelfs zo gaaf dat twee van deze prototypen zijn gestolen uit de showroom. Met een gewicht van 5,5 kilo niet de lichtste portable gaming unit.

Udoq

Het opladen van je smartphone of tablet gaat meestal hand in hand met het zoeken naar je oplader of het worstelen met die kabelwirwar. Dat probleem lost Udoq op met een universeel laaddock. Met Udoq laad je meerdere apparaten tegelijk op en je kunt uit verschillende breedtes kiezen. De kabeltjes gaan in een verstelbare en verschuifbare rol.

Foldimate

De was opruimen is nou niet echt één van de leukste bezigheden op een dag. Een robot die je was opvouwt en ze netjes op een stapeltje voor je legt wil je natuurlijk wel hebben. Als extra optie kan hij nog wat kreukels eruit halen of je kleding van een lekker luchtje voorzien. Productiemodellen worden in 2018 verwacht. Nog even geduld dus, maar wel erg handig.

Withings Kerastase Hair Coach

Een auto die je zonder chauffeur van a naar b brengt of een koelkast die alvast de boodschappen bestelt. Wat is de volgende stap? Een slimme haarborstel, deze analyseert de kwaliteit van je haar en adviseert hij je over de juist behandeling ervan, mede ontwikkeld door L‘Oréal. Drie maal raden welk advies shampoo hij geeft.

Alexa van Amazon

Deze slimme assistent van Amazon steelt de show op CES. Dat komt doordat veel fabrikanten Alexa integreren in hun apparatuur. De slimme assistent is makkelijk toe te voegen en biedt ook ondersteuning voor diensten als Spotify en Uber. Producten die gebruik gaan maken van de AI van Amazon zijn een auto van Ford, een koelkast van LG, smartphones, robots en televisies.

Spartan Underwear

Dit anti-stralings ondergoed beschermt je edele delen tegen de gevolgen van WiFi- en telefoonstraling. Maar liefst 99% van de straling wordt geblokkeerd. En als klap op de vuurpijl is deze ook nog gemaakt met anti-bacteriële zilvervezels. Een mooie gelegenheid om je ondergoed voorraad eens te moderniseren.

Ook interessant voor jou:

Innovatie & Techniek

Kijk je ogen uit met Atlas Obscura

Innovatie & Techniek

Blijf jij bij de tijd met de nieuwe Apple Watch?

Innovatie & Techniek

Ga jij deze 4 gadgets kopen in 2017?