6 februari 2019 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

3 tips voor een romantisch en hightech valentijnscadeau

Hoe verras jij dit jaar jouw Valentijn? Neem je een mooie bos bloemen mee, ga je romantisch met elkaar uit eten of kies je voor een persoonlijk cadeautje? Of vind je het net als ik elk jaar weer erg lastig? Is je partner helemaal gek op gadgets, apps of andere nieuwe technische snufjes, dan biedt dit blog misschien uitkomst dit jaar. Hieronder vind je drie leuke hightech cadeaus voor Valentijnsdag.

Liefde is altijd dichtbij met de Bond touch armband

Je hebt vast wel eens een sieraad gegeven aan de liefde van je leven, een mooie ring, oorbellen of misschien een armband. Als je dit jaar je Valentijn op een romantische en originele manier met een sieraad wil verrassen, kan je kiezen voor de Bond touch armband. Als je allebei een armband hebt kan je overal ter wereld laten weten dat je aan elkaar denkt, gewoon door je armband aan te raken. Je geliefde krijgt vervolgens te voelen dat jij je armband aanraakt en ziet de kleur oplichten die jij hebt gekozen. Zo is de liefde van je leven altijd dichtbij.

Begrijp elkaar nog beter met Happy couple

Liefde betekent aan je relatie werken. Valentijnsdag is een prima dag om extra lief tegen elkaar te zijn, maar de andere 364 dagen van het jaar wil je natuurlijk ook genieten van een leuke relatie. Verras je Valentijn daarom met de app Happy couple. Deze quiz app stuurt jou en je relatie iedere dag vijf vragen waarmee je elkaar nog beter leert kennen. Door middel van de speelse vragen kom je meer over elkaar te weten, zorg je ervoor dat je overal over kan praten en wie weet nog wel meer ;). De app moet je met zijn tweeën te spelen en is er zowel voor Android als iOS.

Jullie online verkering begint met de Couple app

Liefde is … een romantisch appje naar elkaar sturen, een leuke foto delen of elkaar een digitale kus geven. Wat is er nou romantischer dan al je liefdevolle momenten met elkaar online in een app alleen met elkaar te delen en te bewaren. Met de Couple app maak je eenvoudig een eigen omgeving voor jou en je relatie. Met de app kan je elkaar een berichtje sturen (chatten), foto’s met elkaar delen en bewaren, of elkaar een “thumbkiss” sturen. Hiermee zet je een duimafdruk op het scherm en als je partner ook zijn of haar duim op het scherm legt, geef je elkaar een digitale zoen. Nieuwsgierig geworden of de Couple app een leuke verrassing voor Valentijnsdag is? Op de website vind je meer informatie.

Fijne Valentijnsdag!

Ik hoop dat je met de bovenstaande tips weer wat inspiratie hebt opgedaan voor een romantische dag met jouw geliefde. Maar je mag de bovenstaande verrassingen natuurlijk ook op een andere dag van het jaar aan elkaar geven!   

Ook interessant voor jou:

Mobiel

Welke relatie heb jij met je mobiel? Doe de test!

Veiligheid

Wachtwoordmanager en 6 andere tips voor jouw veiligheid online

Innovatie & Techniek

3 coole tips voor een hightech wintersport