20 december 2018 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

3 handige gadgets voor een ontspannen Kerst

De feestdagen staan voor de deur, voor veel mensen levert dat toch wel een beetje stress op. Nog snel even naar de kapper, wat moeten we dit jaar eten en wie nodigen we uit…? Om ervoor te zorgen dat je op een ontspannen manier van de kerstdagen kan genieten, hebben wij hieronder drie handige gadgets verzameld. Wij wensen jullie alvast hele fijne en relaxte feestdagen toe!

De Grill Eye

Bij de Kerst hoort natuurlijk een heerlijk diner. Maar je hebt waarschijnlijk geen zin om de hele avond in de keuken te staan, of met je neus op de oven om te zien of de kalkoen al klaar is. Geen zorgen, dit jaar wordt de Kerst pas echt ontspannen met de Grill Eye. Met deze slimme vleesthermometer weet jij meteen of de kalkoen klaar is om te serveren, of nog eventjes in de oven moet blijven. In de verpakking vind je de slimme thermometer en de benodigde pinnen om de temperatuur te meten. Via een app zie je exact welke temperatuur het vlees heeft en krijg je een melding als de maaltijd gereed is. Lekker makkelijk toch?   

Twinkly

Nu je dit jaar geen zorgen hebt over de feestelijke maaltijd, is het wel leuk om het huis extra gezellig te maken. Tijd voor een mooie kerstkrans, een kerstboom en natuurlijk voldoende lampjes. Ook op het gebied van de kerstverlichting is de laatste jaren veel veranderd. We hebben tegenwoordig LED verlichting in allerlei soorten en kleuren. Met de lichtjes van Twinkly zit je helemaal goed. In combinatie met de lampjes en de app kan je heel veel verschillende kleuren en patronen in je kerstverlichting tevoorschijn toveren. Van zilveren lampjes boven naar rood beneden en dan ook nog knipperend, je kan je fantasie helemaal los laten gaan. Hier zie je hoe Twinkly werkt!    

Giftster

Kerst is de tijd om samen te zijn met je familie of vrienden en vooral veel met elkaar te delen. Een hele berg met pakjes onder de kerstboom bijvoorbeeld ;)! Om de ontspannen sfeer van de feestdagen vast te houden, kan je het jezelf makkelijk maken door Giftster te gebruiken. Met deze app kan je een privé groep aanmaken met je gasten om lootjes te trekken en verlanglijstjes te delen. Op die manier weet je zeker dat iedereen een leuk cadeautje krijgt! Nou hoor ik je denken, dat bestaat toch al in vele varianten? Giftster is echter een erg slimme app. Je kan het hele jaar je verlanglijstje samenstellen (ook handig voor verjaardagen). Je kan eenvoudig de url van je favorieten product in Giftster plakken en de app laadt alle informatie in op je verlanglijst. Nieuwsgierig geworden? Lisa legt Giftster in 180 seconden uit op de website.       

Ook interessant voor jou:

Innovatie & Techniek

3 handige IFTTT tips om je huis slimmer te maken

Innovatie & Techniek

Nooit meer een pakketje missen met de slimme deurbel

Gezin

Deze 5 Pluspakket films kijk je met de hele familie