12 april 2018

Eenvoudig je verbruik bekijken met de KPN Prepaid app

11/05/2018 - Herinner jij je nog wat je eerste mobiele telefoon was? Misschien een Nokia, Blackberry of iPhone 3gs? Hoe dan ook, je was vast net als ik helemaal gelukkig met je telefoon! Tegenwoordig krijgen kinderen steeds jonger de toegang tot mobiel bellen en internetten. Uiteraard wil je dat je kind goed bereikbaar is en mee kan doen met vriendjes of vriendinnetjes, maar hoe hou je als ouder toezicht op de kosten?

De beste tip om de kosten van het bellen, internetten en sms’en te beperken, is een prepaid simkaart. Als het beltegoed op is, dan is het ook echt op. Het overschrijden van de belbundel door je zoon of dochter is niet mogelijk. Gelukkig kan jij nog wel bellen naar het toestel van je kinderen, ook al zijn de belminuten op, dat geeft toch een gerust gevoel.

De Prepaid app

Kinderen kunnen zomaar urenlang bellen of sms’en met leeftijdgenootjes, zonder dat ze nadenken over de kosten. Voor het internet geldt hetzelfde verhaal, nog even een YouTube filmpje kijken en ondertussen wordt de hele internetbundel gebruikt. Een Prepaid simkaart zorgt er dan voor dat je weet wat je kind maximaal kan uitgeven aan mobiel bellen of internetten. Maar om nog beter in beeld te krijgen waar het beltegoed van je zoon of dochter aan wordt besteed, heeft KPN onlangs de Prepaid app gelanceerd.

…. Met de KPN Prepaid app heb je:

- Altijd, overal en direct inzicht in je verbruik
- Na elke opwaardering de keuze voor een bel- of internetbundel cadeau.
- Koop je eenvoudig een bundel uit je beltegoed met iDeal, Creditcard of Paypal
- En heb je direct inzicht in de hoogte van je tegoed

Wat kan je met de KPN Prepaid app?

Natuurlijk kan je inzien hoeveel beltegoed je nog hebt, daarnaast bekijk je eenvoudig je laatste 10 gesprekken, verzonden sms’jes of internet verbruik terug. Met de app kan je ook je beltegoed opwaarderen of automatisch opwaarderen instellen. Opwaarderen kan met een vouchercode of door te betalen met iDeal. Tenslotte kan je het bundelgebruik inzien, nieuwe bundels kopen uit je beltegoed of een gratis bundel aanzetten na het opwaarderen. 

Waar kan je de Prepaid app vinden?

De KPN Prepaid app is inmiddels beschikbaar voor Android en Apple smartphones. Ben je benieuwd naar het bel of datagebruik van je zoon of dochter? Download de KPN Prepaid app dan op onze website. Wist je trouwens dat je op de website eerstemobiel.nl een handige test met je kinderen kan doen om te kijken hoe je omgaat met je eerste telefoon? Veel plezier.    

Ook interessant voor jou:

Gezin

Een mobiele telefoon voor je kind: waar moet je aan denken?

Gezin

Sim Only of een Prepaid simkaart: wat past het beste bij jouw kind?

Gezin

Jong geleerd… zo voorkom je online criminaliteit