26 november 2018 5 min Auteur: Redactie Beleef KPN

5 films voor het hele gezin tijdens de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur, de tijd van het jaar om heerlijk met het hele gezin op de bank te kruipen en te genieten van een leuke film die geschikt is voor de hele familie. Ook een bezoekje aan de bioscoop is natuurlijk een leuke belevenis tijdens de kerstvakantie. Wij hebben alvast een paar nieuwe films en (kerst) klassiekers voor je op een rij gezet. Veel kijkplezier!

Ralph Breaks the Internet

Het heeft zes jaar geduurd, maar eindelijk brengt Disney nu het tweede deel van Ralph Breaks the Internet uit. Ditmaal begint de film met de arcadegame Sugar Rush, je kent het principe vast wel, op zo’n grote kast in een hal spelletjes spelen. Helaas voor de hoofdrolspelers Ralph en Vanellope gaat hun geliefde spel stuk. Er is dan ook nog maar een oplossing, ze moeten het internet op om het spel te repareren! Vanaf dat moment wordt je meegenomen in alle internet klassiekers die je maar kan bedenken, van katten memes tot alle bekende digitale Disney prinsessen. De film is leuk voor kinderen, maar kent ook genoeg grappige herkenbare situaties voor ouders. Je kan Ralph Breaks the Internet (NL versie) vanaf 12 december in de bioscoop kijken!      

De Grinch

Er is waarschijnlijk geen grotere mopperkont op deze aarde dan de Grinch! Er is echter een ding waar hij pas echt een hekel aan heeft, vrolijkheid (en dan vooral) tijdens de feestdagen. Sinds de laatste versie van de film “The Grinch” uit 2000 is er dan ook weinig aan het humeur van dit groene wezen veranderd. Ditmaal heeft hij zich wederom voorgenomen om het kerstfeest te verknallen, namelijk door zich voor te doen als de kerstman! Gelukkig steekt het vrolijke meisje Cindy-Lou er een stokje voor, benieuwd of ze kerst kan redden? Je kan de film De Grinch (NL versie) vanaf 29 november 2018 in de bioscoop zien.    

Meester Kikker

Als de meester verteld dat hij een supergroot geheim heeft, moeten Sita, Wouter en de andere kinderen in de klas wel een beetje grinniken. Ze geloven niets van het verhaal dat hun meester soms een kikker is. Tot hij op een dag de klas binnenkomt met allemaal kroos in zijn haar. Zijn kleren zijn gescheurd en nat en de meester verteld dat hij is aangevallen door een ooievaar! Het begin van een grappig en spannend avontuur. Meester Kikker (2016 - NL gesproken) is geschikt voor kijkers vanaf 6 jaar en te bekijken via KPN On Demand.   

Frozen

Hoewel de film Frozen pas in 2013 in de bioscoop kwam, mag je het best een Disney klassieker noemen. De film begint met twee prinsessen (Elsa en Anna) in het land Arendelle, Elsa heeft een geheim, alles wat zij aanraakt veranderd namelijk in ijs. Als Elsa op haar 21e de troon over moet nemen, zorgt deze betovering best voor problemen en ze vlucht dan ook weg van haar koninkrijk. Aan haar zus Anna de moeilijke taak om haar terug te brengen. Frozen is een heerlijke film met veel muziek die voor het hele gezin te bekijken is, ook bij KPN On Demand.    

Home Alone

Had ik het net over klassiekers!? Nou Home Alone mag wel bovenaan de lijst komen te staan met kerstfilm klassiekers. Ieder jaar is het weer smullen van de belevenissen van het kleine jongetje Kevin die per ongeluk door zijn familie alleen thuis wordt gelaten tijdens de kerstdagen. Aangezien Kevin de drukte thuis helemaal zat is, vindt hij het niet zo erg om het huis voor zichzelf te hebben. Als hij echter twee inbrekers afluistert die plannen hebben om zijn huis leeg te roven, veranderd alles. Hij moet aan de slag om zijn woning te verdedigen. Benieuwd of alles goedkomt? Home Alone kijk je ook deze kerst via KPN On Demand!

Zo kijk je de films

Heb je Pluspakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Films > Alle Films.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Onze top 10 films

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket