19 oktober 2017

4 handige en leuke apps voor de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur. De decembermaand is de maand van Sinterklaas, kerst en natuurlijk de jaarwisseling. We zetten vijf handige, leuke en nuttige feestdagen apps voor je op een rij.

vrouw met telefoon

Dobbelspel


Met kerst is de dobbelsteen een terugkomende gebeurtenis. Voordat je de cadeautjes mag pakken en uitpakken moet je eerst het gewenst aantal ogen gooien. Nu kan je ‘old school’ een dobbelsteen uit de la pakken of uit de spelletjesdoos, anno 2016 doen we dat gewoon met een app.

Dobbelspel is gratis beschikbaar voor AndroidiOS en Windows Phone.

Google Santa Tracker


Google heeft een leuke kerst-applicatie uitgebracht. Met Google Santa Tracker kan je tijdens de kerst de kerstman realtime volgen. In de interactieve adventskalender kan je iedere dag een nieuwe leuke mini-game spelen. Natuurlijk kan je ook de leuke spelletjes van de voorgaande dagen spelen. Ideaal tijdverdrijf! De app is alleen voor Android beschikbaar.

Google Santa Tracker is gratis beschikbaar voor Android.

Weer-app


Natuurlijk willen we weten of de pieten door de regen moeten, of dat we een witte kerst krijgen. Het aanbod van weer-applicaties is enorm. Gelukkig heeft DroidApp in de weer-app test 2016 onderzoek gedaan naar de beste weer-app. De weer-app die het meest nauwkeurig was in de test, was WeatherPro. Zo weet je precies wat het weer over een paar uur en over een paar dagen gaat worden. Voor Windows Phone is Weer & Buienradar (WetterOnline) een nauwkeurige weer-app.

Weer-app is gratis beschikbaar voor AndroidiOS en WindowWindows Phones Phone.

Kerstmuziek


Na Sinterklaas beginnen we bij bepaalde radiostations de kerstmuziek weer te horen. Kan je nou niet wachten tot kerst, dan is de Skyradio applicatie het installeren waard. Met deze app kan je wanneer je maar wilt luisteren naar ‘The Christmas Station’.

Kerstmuziek is gratis beschikbaar voor Android en iOS.

Welke app gebruik jij om de decembermaand door te komen? We zijn benieuwd!

Ook interessant voor jou:

Gezin

4 tips om je vader dit jaar echt te verrassen op Vaderdag