24 januari 2018

Wie is de Ledge bij Legends of Gaming?

Legends of Gaming heeft te maken met een mysterieus figuur in het toernooi: The Ledge! The Ledge is een anonieme mystery-gamer die de 8 Legends van het toernooi uitdaagt in verschillende games om hem te verslaan! Of dat gaat lukken, is maar de vraag, want De Ledge is supergoed! Daarom strijden de Legends in duo’s tegen hem en wie van de twee daarbij de meeste punten tegen hem weet te halen, is de winnaar en krijgt punten!


Tot nu toe hebben de duo’s Enzo+Joost en Don+Jeremy het proberen op te nemen tegen de Ledge en wil je zien hoe dat is afgelopen? Kijk dan snel op het kanaal van Legends of Gaming.

Verder is er nog maar weinig bekend van dit vage figuur. Uit bronnen is er maar een kleine hoeveelheid achtergrondinformatie opgedoken:

“Men kent hem als de uitvinder van de quick scope en de uitvoerder van ‘s werelds eerste 360 no-scope collateral headshot wallbang across the map! Zijn bijnaam is “Aimbot” Men zegt dat de Ledge geboren is in 8-bit en woont hij tegenwoordig in de wereld van GTA V. Volgens de Legende speelde hij de Legend of Zelda uit voordat de game uit was, kent hij de volledige Minecraft-map uit zijn hoofd en slaap hij met een controller onder zijn kussen.”

Daarnaast maakt de Ledge ook musictracks, want met zijn komst bracht hij de eerste officiële Legends of Gaming EP met 4 tracks uit! Deze vette nummers zijn te luisteren op Spotify en komen vaak terug in de afleveringen van Legends of Gaming.

Natuurlijk wordt er nou ontzettend veel gespeculeerd wie er in dat zwarte Ledge-pak zit! Onder kijkers worden al veel namen genoemd wie deze mystery-gamer kan zijn. Andere Youtubers als Kwebbelkop, Ronald en Yarasky werden al een aantal keer genoemd, maar het lijkt erop dat we het voorlopig nog niet zullen weten... Denk je het nu wel al te weten dan kun je op de website van Legends of Gaming jouw suggestie opsturen om vette prijzen te winnen! Abonneer en volg Legends of Gaming om op de hoogte te blijven van de Ledge en wat hij nog meer gaat doen in het toernooi!

Ook interessant voor jou:

Games

Wat spelen ze bij het vetste game-toernooi van Nederland?

Games

Een introductie van de Legends bij Legends of Gaming seizoen 2

Games

De KPN Top Plays van Legends of Gaming