5 juli 2017

Games die niet zo veel hoeven te kosten

Krabbel jij jezelf ook wel eens achter jouw oren, kijkend al jouw games en denk je dan: Ik heb echt niks om te gamen! Nou, dan ben je niet de enige want dat gevoel hebben we allemaal wel eens. Het nadeel? Dat dit meestal gebeurt op het moment dat je geen geld heb om nieuwe games te kopen. Daarom zetten wij de vetste Free-to-Play games op een rijtje:

World of Tanks

World of Tanks kan gespeeld worden op zowel de PC als op de Xbox (360 & One) en op de Playstation 4. Daarnaast is er een spin-off genaamd World of Tanks Blitz beschikbaar voor de mobile devices. Er zijn verschillende tanks vanaf het begin beschikbaar, maar de betere tanks moeten geunlocked worden.

Hustle Kings

Waan jij je ook wel eens Ronnie O’Sullivan en denk je: Dat kan ik ook. Dan loop je de poolbar binnen  en na 10 minuten liggen al je dromen al in duigen. Dan pak je een biertje en start je in de avond Hustle Kings op voor de Playstation 4 of Playstation Vita. Hustle Kings staat bekend als het beste poolspel van het moment. Nadeel: Je moet het spel wel kopen om online te kunnen gamen tegen anderen.

Warframe

In Warframe ben je een van de leden van de Tenno, krijgers uit de oudheid die ontwaakt zijn. Zij zijn in oorlog met verschillende facties waarbij de Tenno biomechanische pakken gebruiken om hun unieke vaardigheden te kunnen gebruiken waarvoor de naam Warframe in het leven is geroepen. Deze Player vs. Player game is te downloaden voor zowel de Playstation 4 als de Xbox One en de pc.

Pinball FX2

Wie kent die gouwe ouwe tijd nog, dat je niet overal online kon en dat je het moest doen met je laptop/pc en wat er op geïnstalleerd staat? Gelukkig stond Pinball op elke computer geïnstalleerd, waarvoor dank Windows. Dit was een van de beste pinballgames aller tijden en gelukkig geeft Pinball FX2 hier een waardig vervolg aan. Klassieke kasten en nieuwe kasten zoals The Walking Dead en Star Wars: Rogue One zijn opgenomen in dit spel. Stoel achterover, trek de fles maar open en verbeter die highscores!

Triple A-games

Heb jij een meh-gevoel bij bovenstaande games en ben jij meer geïnteresseerd in de nieuwste games, games van indie-ontwikkelaars en Triple A-games? Neem dan een Playstation Plus- of een Xbox Live Gold abonnement en krijg elke maand “gratis” extra’s. Het voordeel is echter wel dat je, wanneer je een jaarabonnement hebt, 12 maanden lang gratis games krijgt. Zomaar even een greep uit de collectie van deze maand onder andere Until Dawn (PS4), Game of Thrones (PS4), Tokyo Jungle (PS3), Runbow (Xbox One), Watch Dogs (Xbox One), LEGO Pirates of the Caribbean (Xbox One & Xbox 360)

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent alle games die eraan komen? Ben jij tevens benieuwd naar alle laatste ontwikkelingen omtrent games en consoles? Ga dan 7 en 8 oktober naar de Jaarbeurs in Utrecht want daar vindt het Firstlook Festival plaats.

Ook interessant voor jou

Films, series & TV

Films, series & TV: de serie Gomorra

Films, series & TV

Films, series & TV: Misdaad series

Innovatie & Techniek

Waarom het gebruik van Dropbox essentieel is