30 oktober 2017

Een introductie van de Legends bij Legends of Gaming seizoen 2

Legends of Gaming telt 8 Youtube-gamers als deelnemers, ook wel “Legends” die in verschillende games en wedstrijdvormen tegen elkaar strijden om de titel Legend of Gaming te pakken. In seizoen 2 doen er 3 nieuwe gezichten mee en zijn 5 Legends terugkerende deelnemers uit seizoen 1. Mocht je de mannen nog niet kennen, hebben we een korte introductie per Legend:

Wie zijn de legends


Don GameMeneer

Don is erg geliefd onder het Legends of Gaming-publiek. Niet alleen om zijn droge humor, maar ook om zijn vaardigheden in het gamen. Hij ontving in seizoen 1 dan ook de Skill-Award, verkozen door de community! Hij behaalde een mooie derde plek en is er dit seizoen op gebrand om de winst niet weer door zijn vingers te laten glippen.

Enzo EnzoKnol

Enzo Knol zal natuurlijk vooral bekend staan als de populairste Youtuber van Nederland, maar bij Legends of Gaming staat hij vooral bekend als misschien wel de meest fanatieke deelnemer! Naast vlogs, plaatst Enzo regelmatig gaming video’s op zijn kanaal en bij Legends of Gaming zal blijken of hij genoeg in huis heeft om de beste te zijn.

Milan DagelijksHaaDee

Net zoals zijn broer Enzo is Milan net zo hard bezig om de titel Legend of Gaming te winnen. Milan heeft veel verschillende dingen gedaan op Youtube, maar zijn hart ligt bij gamen. Als de papa van DHD wil hij natuurlijk zijn mede-DHD’ers laten zien wie de baas is!

Joost JoostSpeeltSpellen

Joost is één van de nieuwkomers dit seizoen bij Legends of Gaming. Zoals de naam van zijn kanaal al doet vermoeden, speelt Joost spellen. En dat zijn er veel! Met zijn ervaring in verschillende games kan hij nog wel eens een goede kans maken om als nieuweling hoog te eindigen in het Legends of Gaming-klassement

Link xLinkTijger

Ook Youtuber Link weet met elke game wel raad en is hij daarmee een echte veteraan in de game-scene. Vorig jaar pakte hij een mooie 2e plek in het eerste seizoen, maar des te meer hij gedreven is om dit seizoen voor de winst te gaan!

Pascal ItzSyntrax

De tweede nieuwkomer in seizoen 2 is Pascal. Pascal staat bekend om zijn videostijl die vergelijkbaar is met de koning van Youtube “Pewdiepie” en om een publiek met gehoorschade. Dat komt omdat Pascal nog wel eens zijn stembanden hevig gebruikt tijdens het gamen. Check ‘t zelf bij Legends of Gaming!

Jeremy Jeremy

De man die de enige echte titel in handen kreeg: de Legend of Gaming! De gelukkige winnaar had tijdens het strijden om de LOG-trofee zelfs nog tijd om de video’s van een dosis Fun te voorzien. Hij kreeg namelijk naast de Legend of Gaming-award ook nog eens de FUN-award van het publiek! In seizoen 2 zorgt Jeremy ondertussen voor net zoveel spektakel en is ook hij zijn comeback aan het maken!

Harm Harm

Harm is niet alleen een nieuwe, maar ook de jongste Legend van de 8. Maar dat neemt niet weg dat Harm met zijn game-ervaring uit zijn eigen kanaal, net zo hard aan het vechten is als de andere Legends in seizoen 2. Op het moment staat hij nog op de laatste plaats in het toernooi, maar hij zal niet opgeven en zijn best te doen om te stijgen!

Alle 8 Legends zijn dus supergedreven en ontzettend fanatiek in de episodes van Legends of Gaming! Ze doen alles voor de punten om daarmee uiteindelijk winnaar te kunnen zijn van Legends of Gaming seizoen 2! Ze zorgen voor chaos, coole gameplay, hilarische momenten, maar vooral toffe video’s! Check ‘t kanaal van Legends of Gaming abonneer! En volg de 8 Legends in het game-toernooi!

Ook interessant voor jou:

Games

Wat spelen ze bij het vetste game-toernooi van Nederland?

Games

Wie is de Ledge bij Legends of Gaming?

Games

De KPN Top Plays van Legends of Gaming