7 september 2017

De 5 beste games die er nog aan komen

In het najaar van 2017 komen er weer een aantal toppers aan die voor pijn in de portemonnee gaan zorgen. Elk jaar staat het najaar namelijk bol van topgames van de grote uitgevers als EA, Ubisoft en Activision. Alle games die hier zijn beschreven zijn op zowel de Playstation 4, de Xbox ONE en de PC te spelen.


FIFA 18
Zoals elk jaar staat er weer een nieuwe FIFA en een nieuwe PES op de agenda. Wij lichten de nieuwe FIFA uit omdat deze het meest gespeeld wordt in Nederland. Dit jaar komt FIFA terug met de Frostbite Engine. Een engine is software die ervoor zorgt hoe de game visueel wordt neergezet. Vorig jaar werden de eerste stappen gezet met Frostbite Engine en dit jaar belooft het een visueel spektakel te worden. Daarnaast keert the Journey terug met een tweede deel en zijn er zoals elk jaar nieuwe updates doorgevoerd in FIFA Ultimate Team en in Carrière modus. 29 september is het zo ver en zit iedereen het eerste weekend van oktober aan de buis gekluisterd. Laat ze de hielen zien!

Assassin’s Creed: Origins
Assassin’s Creed keert dit jaar terug na een jaar afwezigheid. In het verleden kwam er elk jaar een nieuwe editie uit, echter vorig jaar is overgeslagen omdat de makers het erover eens waren dat de serie in een sleur terecht kwam. Dit jaar trekt de serie richting Egypte, het Egypte van Cleopatra. Het wordt direct duidelijk dat deze game de verwachtingen waar gaat maken. Het vechtsysteem heeft een enorme verbetering doorgemaakt. Wij zijn benieuwd naar het eindproduct en kunnen los gaan in Egypte per 27-10.

Call of Duty WWII
De Tweede Wereldoorlog was een veelbeproefd concept een tiental jaren geleden op de PC. Nu keert Call of Duty terug naar de roots en naar de Tweede Wereldoorlog. Afgelopen weekend was een open beta. Dit is een versie van de game die gespeeld kan worden door het meerendeel van de publiek om daarna nog verbeteringen door te voeren voor de definitieve versie. Het nostalgische gevoel keerde bij mij in ieder geval direct terug en ik kan niet wachten tot 03-11.

Star Wars: Battlefront II
Precies 2 weken na de launch van Call of Duty WWII komt Star Wars Battlefront II. Stort jezelf in rijke en levendige gevechten uit alle drie de tijdperken in het Star Wars universum. Star Wars heeft dit keer weer een singeplayer en daar is iedereen enthousiast over. Gebruik de Force om jezelf te bewijzen tegen onder andere Kylo Ren, Darth Maul en Han Solo. Buy this game, you should zou Yoda zeggen!

Need for Speed: Payback
Vorig jaar keerder Need for Speed terug naar zijn roots. Het draaide weer om het zogeheten “pimpen” van je auto en dan zo snel mogelijk ermee naar de finish. Heerlijk driften in de bochten en jezelf opwerken in het criminele circuit. Deze game komt op 10 november uit. Zet de versnelling dus maar alvast in zijn 1!

Bovenstaande games zijn slechts een kleine greep uit alle games die dit najaar uitkomen. Alle games hebben ook nog online functionaliteiten waardoor jij kan concurreren met je vrienden. Wij wensen je in ieder geval weer een hoop gameplezier, maar game met mate! Dat is ook goed voor de portomonnee.

Ook interessant voor jou:

Games

Games die niet zo veel hoeven te kosten

Games

De geschiedenis van de console

Events & Winacties

Met Seaters naar de leukste evenementen!